Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire furcsa az ha nekem férfiként nem jönnek be e vékony nők? Nem az elhízottakra izgulok de szerintem egy husibb lány sokkal szebb és formásabb mint egy "szuper modell".27f
már kamaszként sem értettem mi a szép egy 50 kilós szilikon mellű pálcikában. nekem az olyan 70-75 kilós formás lányok jönnek be. felette már nem, a hurkákra sem bukom, de egy 70 kilós nő ált nem hurkás csak telt... Vannak mások is így? Vagy csak én vagyok az egyetlen? Amúgy miért van ennyire hypeolva a soványság? Minden műsor arról szól hogy hogy legyél sovány, de kérem egy 70 kilós ember nem kövér....
27f
Én inkább a kettő közöttit preferálom. Oké, én nem tudok így kg-ot mondani, h 60, mert ugye ez függ a nő magasságától is. De az eddigi tapasztalataim alapján egy 165-170es nőnél kb 60 kiló az, ami nekem ideális. Ez se nem az általad említett modell alkat, de nem is husibb, amolyan aranyközépút.
Egyébként nincs azzal baj, h neked a teltebb nők jönnek be. Mint látod, ízlés kérdése. Vkinek a vékony kell, vkinek a teltebb, mert az tetszik neki. Egyébként a 70 kiló tényleg nem sok egy nőnél, de kérdés, milyen magas
Én sem szeretem a vékony, sovány nőket. Megvan azért egy határa annak is. Azért legyen kerek, formás segge és csípője legalább, ami vonzóvá teszi.
A ceruzaformájú, nádszál vékony nők nem izgatnak fel,
akinek a lába is olyan vékony hogy szúrja a seggét. :D
"50 kilós szilikon mellű pálcika" - szívemből szólsz...
Az én fiatalkoromban meg volt egy nemzetközi ajnározott csontváz: Twiggy, ma úgy neveznék, hogy anorexiás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!