Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 felett a nőket mar nemigen erdekli a sex vagy ez csak az elhizottakra vonatkozik ?
AZ uj alapbol ilyen nem mellettem nagyokos.
pedig fiatalon o is szerette 3as ilyenek meg swingerne is volt
44 leszek hamarosan és még mindig imádom a szexet a férjemmel aki velem egykorú. Nem a koron múlik szerintem a vágy...
A súllyal kapcsolatban nem tudok érdemben válaszolni, vékony testalkatú vagyok alapból, a férjem pedig izmos-sportos. Ugyanakkor szerintem az égvilágon semmi közé a súlynak se hozzá.
Csajom 47 lesz, és akár napi többször is rá lehetne venni a szexre. De volt 53 éves barátnőm az is szerette.
Lehet, hogy benned van a hiba kérdező, mert már unalmas veled a szex.
Totálisan egyénfüggő, a testalkathoz meg nincs túl sok köze max. annyi hogy ha nagyobb a túlsúly, akkor elreppen az önbizalom és az e miatt gátlásosság miatt visszafogottabbak.
Swingerben nem egy 40-50-es nőt akit ismerek aki szinte telhetetlen, sőt hogy mit ne mondjak van egy rendszeres látogató hölgy aki bőven 65 felett van de "étvágyban" hát ja, lepipálna egy 20 évest is (igaz ő rendszeresen sportol, tornázik, bringázik, jól "karban" tartja magát amúgy is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!