Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elhízottak miért nőiesnek aposztofálják magukat?
Figyelt kérdés
Számomra nőies alak= széles medencecsont (nem a hájas csípő!), és a nagyobb mellek.2019. aug. 6. 23:04
2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem felháborító, h emiatt duálissá válik a szó jelentése, és a valóban nőies lányok meg szégyenkeznek.
2019. aug. 6. 23:13
3/16 anonim válasza:
Valakinek ez is bejön.az igazán kövér nők nekem sem jönnek be de a mollettek még beleférnek.pedig én vékony vagyok (170 cm 54 kg).de sokan ezzel hitetik magukat az igaz, de ez nem a mi dolgunk szerintem.
16/bi/L
4/16 anonim válasza:
Szerintem meg a nőiesség függ a belső kisugàrzàstól is!
Egy kevésbe formàs csipőjű és egy kis mellű lány is lehet nőies!
5/16 anonim válasza:
Önbíztatás.. Biztos ez jobban hangzik nekik. Meg így nincs is okuk arra, hogy változtassanak rajta.
6/16 anonim válasza:
Önnyugtatás. Egy nő szép, ha húsos. De nem akkor amikor elfolyik székről!
7/16 A kérdező kommentje:
23:19-es, szorítkozzunk a külső jegyekre!
Egyébként senki nem mondta, hogy a nőiességhez nem tartozik hozzá a nőies, finom lélek.
2019. aug. 6. 23:25
8/16 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor a férfiak úgy nyilatkoznak, hogy “kicsi, de játékos”. 😂
9/16 anonim válasza:
Nők játéka a szavakkal. Én se mondom hogy macis vagyok, hanem hogy dagadt. Mert az vagyok. Csak ki kell mondani.
A torz világ tovább torzitása.
És nem vagyok modell párti, igenis egy nő legyen kerek, formás, de ne hájhurkás, rengő zsirú.
10/16 anonim válasza:
Mert valljuk be, a nőies jobban hangzik mint a hájas disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!