136 kilósan holnaptól életmódot váltok, legalább 30 kilótól megszeretnék szabadulni. Akik hasonlóan elhízottak voltak, mi motivált Titeket abban, hogy lefogyjatok?
Sajnos jelenleg még a séta is nehezemre esik, pedig csak 21 esztendős vagyok. Ez így már nem élet. Én nem mackó vagyok, hanem egy kórosan elhízott disznó. A 177 cm-es magasságomhoz egy 90 kilóval volnék mackós. Ez az igazság.
Nehéz lesz neki kezdeni? Vagy ebből a súlyból megfelelő étrenddel és mozgással olvadnak eleinte a kilók?
Ekkora súlynál először arra törekedj, hogy megváltoztasd az értékrendedet. Ha drasztikusan fogsz fogyni, akkor a kinyúlt bőr meg fog maradni, ami nagyon csúnya.
Szerintem kezd azzal, hogy elhagyod a búzát teljesen az értékrendedből. Kevesebbet egyél, de naponta többször 4-5 alkalommal. Este 6 után meg már semmit se egyél. Hagyd, hogy a szervezet feldolgozza az éjszaka folyamán azt, amit nappal megettél.
Norbi arra esküszik, ha déli 12 órától már nem eszel szénhidrátot a nap hátralévő részében, akkor is jól lehet fogyni.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos én is láttam már olyan srácot, aki el volt hízva, aztán mikor lefogyott, a korábbi hájcsöcsei után maradt a mellén bőr.
Ettől jómagam is félek. De azt hiszem, ezen még korai parázni. Az első és legfontosabb, hogy elkezdjem, legyen lelki erőm és kitartásom legalább addig, míg 100-ig le nem megyek.
Természetesen a végcél minden felesleg leadása, de az is még rohadt messze van.
én közel 200 kilóról próbálok fogyni több kevesebb sikerrel
ha gondolod írj rám
26L
Az előttem szólónak igaza van , ez a 18:00 után nem lehet enni akkora hülyeség mint a fene. Nem rég kezdtem én is a diétát ha gondolod írj rám és "együtt" fogyunk majd.
Ami nagyon fontos , csak akkor egyél ha éhes vagy, ha csak unatkozol vagy filmet nézel akkor ne . Nálam ezzel voltak régen nagy bajok hogy nagyon sok programot a kajával kötöttem össze. A másik hogy zsemle, kifli, péksüteményeket hagyd el. Szépen fokozatosan kezd el.
Yazio applikációt ajánlom én . Ott csak be kell írnod mit ettél és miből mennyit és leírja a kalóriát mindent ! Sok sikert és kitartást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!