Mi jelentette számotokra a motivációt ahhoz hogy lefogyjatok?
Még nem mondanám hogy sikeresen felvettem a harcot, de életemben először elkezdtem fogyni. 21 éves vagyok, 130 kiló felett tetőztem pár hónapja, és akkor jöttem rá hogy változtatni kell.
Soha nem voltam sovány, igazából nem is akartam az lenni mostanáig, nem próbáltam fogyókúrázni soha. A nyáron viszont találkoztam pár emberrel akik visszaadták a hitemet az emberiségben és találkoztam egy lánnyal is :)
Azóta fogytam 10 kilót, és igaz hogy még így is baromi kövér vagyok (120kg), de beleférek azokba a ruhákba amiket rég kinőttem, sokkal jobban megy a sport is (minden nap bringázok 1-2 órát). És nem kell felfogni szenvedésnek felfogni a dolgot, igazából csak nem eszek össze-vissza minden szart mint régen és nem is zabálok unalmamban. És az eddigi eredmények motiválnak tovább, bízom benne hogy innentől már nem adom fel. Meglátjuk :)
Engem az motivál, hogy tetszeni akarok magamnak. ^^
Nem mellékesen, egy jó edzés után elégedettség tölt el, s mivel mostanában ha tehetem, korán reggel edzek, így ez feldobja az egész napomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!