Ti hogyan fogytatok le? Megszeretnék szabadulni egy kis fölöslegtől. 😊 Többi lent. 👇
155-160cm,46kg és 14éves lány vagyok .
Elsősorban hasről és combról szeretnék fogyni.
Kérlek titeket ha van valami tapasztalatotok oss**tok meg velem .Esetleg olyan gyakorlatokat amikkel egyszerűbb lefogyni az előbb említett helyekről szívesen fogadom.
Vagy olyan könyvek amik segítenének.
Meg ami a legfontosabb az étrend , miből mennyit egyek mi az amit hanyagolják es mi az amiből esetleg többet is ehetek ?
Normális válaszokat kérek . 😉😁
Mivel nem létezik helyi zsírégetés, nincs olyan gyakorlat, ami a csak a combodról tünteti el a zsírt.
egyébként a veled egykorú és egymagas lányok átlagosan 53 kg-t nyomnak (OÉTI adat) Egyébként túl sovány se vagy, ettől függetlenül vigyázz,ne kezdj fogyókúrába, ilyenkor a legkönnyebb anorexássá válni. Sportolj sokat, egyél egészségesen, sok fehérjével, valószínűleg még úgyis fogsz egy adagot nyúlni! Ja, és ha nekiállsz diétázni, akkor az a kis izmod, ami van, eltűnik, és felette sokkal plötyibb lesz a bőr.
Köszönöm a válaszokat ..😉😊
A válaszokat olvasva eldöntöttem hogy Naponta sportolni fogok .
Hétköznap Rubint Rékazni ,hétvégén meg elmegyk futni vagy biciklizni 😁
És az étrendemen is változtatni fogok ..
Ha van elég kitartásom Szerintetek sikerülni fog ??
És ha igen akkor Szerintetek mennyi idő alatt ??
Rajtad múlik, hogy sikerülni fog-e.
Én a helyedben nem gondolkodnék azon, hogy sikerülni fog-e, hanem mondjuk már el is kezdeném a gyakorlatokat :D
Sok sikert és kitartást hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!