Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elhízottak miért nőiesnek aposztofálják magukat?
Mert van aki titkolja, hogy kövér. Én ezt nem tudom megérteni, iskolás korom óta azon vagyoj, hogy ahová megyek én legyek a legkövérebb, ez egy elismerés, "igen, nincs olyan étel amit megvetnél és biztos te nyersz egy random evőversenyen" ez érdem amit az egészségesen gondolkodók és étkezők soha nem értenek meg. Én mélyen megvetem azokat a kövéreket akik így aposztrofálják magukt, az ilyen fogyassza le magát aztán olja meg..
21/f
"Te miért nőiesnek mondod a széles csípőcsontot?"
Mert másodlagos női nemi jelleg. Szóval mert az VALÓBAN nőies vonás
Gondolj bele. Ha neked mondjuk kis farkad van (10 cm), akkor mi a jobb? Beismerni hogy kicsi, vagy áltatni magad azzal hogy "épphogy átlag alatti"...
Persze hogy az utolsó. Viszont a kövéres témában az a szomorú és dühítő, hogy lehetne változtatni.
Most fogytam egy tizest, és elárulom, nagyon könnyű volt! Normális kajákat ettem, csak vizet ittam és kész, csinosabb is vagyok.
Én is áltattam magam, hogy milyen jo hogy legalabb nagy a fenekem, csak azt elfelejtettem észrevenni hogy nagyobb volt a belem mint döbröginek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!