Miért foglalkoznak mások a pattanásaimmal, hogyha ők maguk idősek, ráncosak és elhízottak?
Kérdezz vissza te is csúnyán.
Érdekes, nekem pont olyan ragyás a képem, mint 16 évvel ezelőtt de még senki nem tett rá sose megjegyzést. Néha az az érzésem, engem zavar egyedül, hogy ennyire zsíros a képem, noha az is igaz, teszek rá magasról. Mindig mondogatták anyámék, hogy ooooh elmúlik az. Ja. 30 évesen se xD
Viszont tényleg nem értem, milyen közegbe jársz, ahol ezzel bszogatnak. Illetve, hogy miért nem küldöd el a fenébe azt, aki okoskodik. Én simán megteszem.
Megértelek, engem a súlyom miatt találnak be. A poén az, hogy soha nem a vékonyak, hanem akik csak kicsit néznek ki jobban nálam.
Múltkor pont ez volt munkahelyen, hárman beszélgettünk, egyik kolléganő arcán valami piros dudor volt. Ő elment, maradtunk ketten, azt mondja ez a munkatárs, "Jaj, elfelejtettem megkérdezni X-et, mi az a fején."
Én meg úgy kiosztottam, hogy ne legyen már ilyen tapintatlan, szerinte nem látja a tükörben magát, miért kell valakit ilyen kínos helyzetbe hozni. Egyszerűen tiszta tapló, empátiahiányos emberekkel van tele a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!