Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori,hogy egy rendkívül elhízott nőt elhanyagol a párja az alakja miatt? A gyakorin van ilyen hölgy?
Itt-ott olvasok ilyen esetekről,de nem tudom mennyire sűrűn fordul elő.
Én imádom az óriási nőket,és sajnálom akit az alakja miatt bánt a párja,esetleg megalázza emiatt.
Mintha a párom írta volna ki a kérdést. :D
Épp megfogom csalni, mert nem bírom elviselni az undorító túlsúlyát, a hatalmas tokáját, az alma alakját, undorító számomra.
Utalom is már, utalok hozzá érni, nem foglalkozom vele, nagyon örülnék ha megcsalna, mert akkor levenné a felelősséget rólam ezzel és túl lennénk a dolgon végre, ő jobbra, én balra.
11-nek
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Pontosan hogy néz ki párod?
Ha 75-ről 170-re hízott, akkor elsősorban nem a szexuális élete miatt kellene aggódnia, hanem az általános egészségi állapota miatt.
#11 vagyok.
160 centi, 120 kiló, alma alakkal. Tehát két cernaszal vastagságú láb, antisegg, szó szerint nincs segge, nulla, a csipojetol egy hatalmas kerek dolgot képzeljetek el, óriasi tokaval. Én iyen amorf, antisoies, antisegges nőt még nem láttam. A lábai hihetetlen vékonyak, a segge nulla, a melle szó szerint nem látszik, kB mint egy lufi egy cernaszalon. Üdorito. És nem veszi észre magát, csakis azért nem hagyom el mert senki sem jön össze vele. Már külön szobában alszom nagyrészt, hogy legelabb nyugodtan tudjak onkielegiteni.
Senkinek sem ajánlom ezt. Hiába mondom neki, hogy próbáljon ismerkedni, annyi fiú van a világban, de semmi, ő engem szeret, hát engem ne szeressen, de hülye vagyok, hogy buzdítom rá, hogy ismerkedjen amint meglatjak sírva szakadnak tőle a férfiak, még szexre sem kell senkinek, azt sem tudom miért jöttem össze vele.
Lehet kemény szavak ezek biztos lepontoznak, de ha benne lennétek abba amiben én, k$$vara megertenetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!