Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim körülmetélteti magát holnap. Segítség?!
Figyelt kérdés
A pasim külföldön van, tegnap írta le nekem, hogy péntek után ne is próbáljam felizgatni, vagy olyan képet küldeni neki amitől felizgul legalább 3 hétig. Én pedig nem tudtam mi baja van, csak addig értetlenkedtem vele, míg ki nem nyögte, hogy pénteken műtétje lesz... És hát valahogy összeraktam miért nem állhat neki 3 héttel műtét után sem. Pontosan nem tudom hogy milyen körülmetélés lesz, részleges vagy teljes, vagy fitymaszűkület miatt, de, annyit írt, azért csinálja, mert mire januárra jön hozzám, tetszeni szeretne nekem. De sajnos olvastam, hogy ezeknek a műtéteknek sok hátránya van, a szexualitásra. Ez igaz? Olyanokat olvastam, hogy sokkal érzéketlenebb lesz ott lent stb... Én azt nem akarom. Nem tudna erről valaki mesélni, hogy ilyenkor mit csinálnak, vagy esetleg a hatásairól, tapasztalatairól? Tényleg nem értem mire jó ezt megcsináltatni, de őt látszólag zavarja ha felhozom a témát, nem nagyon akar erről beszélni. 😔2021. nov. 18. 23:03
21/24 anonim válasza:
Nekem még gyermekkorban csinálták és semmi hátrányát nem érzem sem én, sem a párom. Ne aggódj ezen előre. Ismerjétek meg egymás testét, vágyait, igényeit és élvezzétek :)
22/24 anonim válasza:
Nekem csak jobb lett utána a szex. És a partnereimnek is tetszett, hogy csupasz.
23/24 anonim válasza:
Még egyszer mondom, ahogyan azok is itt, akik körül vannak metélve, hogy nincs olyan hatása, hogy érzéketlen lenne tőle a pasi, sokáig tartana elélvezni. Ha így lenne, a világ legegyszerűbb dolga lenne a korai magömlés gyógyítása. Sajnos azonban nem segít a gyorstüzelőkön, a férfiak kb. felén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!