Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim körülmetélteti magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim körülmetélteti magát holnap. Segítség?!

Figyelt kérdés
A pasim külföldön van, tegnap írta le nekem, hogy péntek után ne is próbáljam felizgatni, vagy olyan képet küldeni neki amitől felizgul legalább 3 hétig. Én pedig nem tudtam mi baja van, csak addig értetlenkedtem vele, míg ki nem nyögte, hogy pénteken műtétje lesz... És hát valahogy összeraktam miért nem állhat neki 3 héttel műtét után sem. Pontosan nem tudom hogy milyen körülmetélés lesz, részleges vagy teljes, vagy fitymaszűkület miatt, de, annyit írt, azért csinálja, mert mire januárra jön hozzám, tetszeni szeretne nekem. De sajnos olvastam, hogy ezeknek a műtéteknek sok hátránya van, a szexualitásra. Ez igaz? Olyanokat olvastam, hogy sokkal érzéketlenebb lesz ott lent stb... Én azt nem akarom. Nem tudna erről valaki mesélni, hogy ilyenkor mit csinálnak, vagy esetleg a hatásairól, tapasztalatairól? Tényleg nem értem mire jó ezt megcsináltatni, de őt látszólag zavarja ha felhozom a témát, nem nagyon akar erről beszélni. 😔

2021. nov. 18. 23:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%

Fitymaszűkülete lenne arról csak tudnál nem?

Pont hogy érzéktelenebb lesz, mivel a fityma takarja, védi.

2021. nov. 18. 23:06
 2/24 anonim ***** válasza:
74%

Semmilyen hátrányos hatása nincs. Ha fitymaszűkülete van akkor kifejezetten előnyös elvégeztetni. Ha orvosi indoka nincs akkor mindegy megcsinálja vagy sem.

S elég bugyután fejezte ki magát, hogy 3 hétig nem állhat, mert erről szó sincs! Éjszaka spontán úgyis lesz erekciója akár akarja akár nem (természetes jelenség). A nemi élet kerülendő 3 hétig, mert az intenzív "igénybevételtől" fel tud szakadni a seb. Attól hogy erekciója lesz meg nem.

3/24 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem akar erről beszélni, akkor szerintem muszáj (egészségügyi okból) és a "tetszeni akarok neked" csak alibi-szöveg.

De csak tipp.

4/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, még nem feküdtünk le. Most akarnánk januárban, de ahhjjj, nem akarom hogy ne érezzen a szexből kB semmit. 🙁
2021. nov. 18. 23:09
 5/24 anonim ***** válasza:
76%
Fiatal vagy még ugye? Oktalanul dolgokon aggódsz, a pasi is fura mondjuk. A kommunikációra rá kellene gyúrnotok.
2021. nov. 18. 23:10
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
#4 fogja érezni nyugi, de a szexel ki kell várni a 3 hét gyógyulási időt
2021. nov. 18. 23:11
 7/24 anonim ***** válasza:
19%
Dobni.
2021. nov. 18. 23:17
 8/24 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem te nem csaj vagy!

Ilyen részletesen nem sok csaj tudja,hogy részleges,vagy teljes változata is van.

Nyugodtan kiírhattad volna,hogy műtét előtt állsz!

2021. nov. 18. 23:22
 9/24 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Ilyeneket olvasok, és ez nekem nem túl biztató, plusz volt egy olyan kérdés ahol azt taglalta a kérdező, hogy nem tudta elélveztetni a pasit, mert nem volt neki olyan érzékeny, mindig visszaesést, vagy lekókadt neki....

Nem akarom dobi emiatt, de én ezt annyira nem akarom 😭😭😭😭

2021. nov. 18. 23:23
 10/24 A kérdező kommentje:
8-as lány vagyok, és utána olvasgattam, ezt is gyakorin olvastam....
2021. nov. 18. 23:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!