Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim körülmetélteti magát holnap. Segítség?!
Fitymaszűkülete lenne arról csak tudnál nem?
Pont hogy érzéktelenebb lesz, mivel a fityma takarja, védi.
Semmilyen hátrányos hatása nincs. Ha fitymaszűkülete van akkor kifejezetten előnyös elvégeztetni. Ha orvosi indoka nincs akkor mindegy megcsinálja vagy sem.
S elég bugyután fejezte ki magát, hogy 3 hétig nem állhat, mert erről szó sincs! Éjszaka spontán úgyis lesz erekciója akár akarja akár nem (természetes jelenség). A nemi élet kerülendő 3 hétig, mert az intenzív "igénybevételtől" fel tud szakadni a seb. Attól hogy erekciója lesz meg nem.
Ha nem akar erről beszélni, akkor szerintem muszáj (egészségügyi okból) és a "tetszeni akarok neked" csak alibi-szöveg.
De csak tipp.
Szerintem te nem csaj vagy!
Ilyen részletesen nem sok csaj tudja,hogy részleges,vagy teljes változata is van.
Nyugodtan kiírhattad volna,hogy műtét előtt állsz!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Ilyeneket olvasok, és ez nekem nem túl biztató, plusz volt egy olyan kérdés ahol azt taglalta a kérdező, hogy nem tudta elélveztetni a pasit, mert nem volt neki olyan érzékeny, mindig visszaesést, vagy lekókadt neki....
Nem akarom dobi emiatt, de én ezt annyira nem akarom 😭😭😭😭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!