Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim körülmetélteti magát holnap. Segítség?!
Figyelt kérdés
A pasim külföldön van, tegnap írta le nekem, hogy péntek után ne is próbáljam felizgatni, vagy olyan képet küldeni neki amitől felizgul legalább 3 hétig. Én pedig nem tudtam mi baja van, csak addig értetlenkedtem vele, míg ki nem nyögte, hogy pénteken műtétje lesz... És hát valahogy összeraktam miért nem állhat neki 3 héttel műtét után sem. Pontosan nem tudom hogy milyen körülmetélés lesz, részleges vagy teljes, vagy fitymaszűkület miatt, de, annyit írt, azért csinálja, mert mire januárra jön hozzám, tetszeni szeretne nekem. De sajnos olvastam, hogy ezeknek a műtéteknek sok hátránya van, a szexualitásra. Ez igaz? Olyanokat olvastam, hogy sokkal érzéketlenebb lesz ott lent stb... Én azt nem akarom. Nem tudna erről valaki mesélni, hogy ilyenkor mit csinálnak, vagy esetleg a hatásairól, tapasztalatairól? Tényleg nem értem mire jó ezt megcsináltatni, de őt látszólag zavarja ha felhozom a témát, nem nagyon akar erről beszélni. 😔
Szerintem meg pont fordítva van ez. Én nekem eléggé durva fitymaszukuletem volt, de házi módszerrel megoldottam. A hátrányom az, hogy túl érzékeny a makkom amúgy.
Mert ugye addig nem érte 100%-os inger a makkját, miután lekerul onnan a bőr, nagyon érzékeny lesz, talán ebbe lehet valami, hogy a túl érzékeny makk miatt már-már fájdalmas a dolog.
Nekem volt ilyen, de pár hónap szex után már semmi baj nem volt.
Annyi, hogy túlságosan érzékeny, de jó ertekembenz, sajnos hamar el is élvezek ez miatt.
Szerintem nem lesz baj belőle.
2021. nov. 18. 23:41
12/24 anonim válasza:
Szerintem holnap reggel mondd meg neki, hogy kerek perec nem akarod ezt a műtétet, komoly fenntartásaid vannak, és fontosnak tartod, hogy előbb beszéljétek meg. Ha kell, utána is meg lehet még csinálni, de visszacsinálni a műtétet nem lehet.
2021. nov. 19. 00:01
13/24 anonim válasza:
Szerintem meg egy ilyen dologban nem igen van beleszólásod, egy friss kapcsolatban.
2021. nov. 19. 00:05
14/24 anonim válasza:
Lekéne beszélned erről a hülyeségről, hogy divatból ilyet csináljon.
2021. nov. 19. 00:15
15/24 anonim válasza:
Az USA-ban az utóbi évtizedekig szinte minden férfi körül volt metélve, de nem halottam olyat, hogy ne élveznék a szexet. Ez egy irracionális félelem! Szinte biztos, hogy a pasid egy értelmes fiú, aki jól tudja, hogy a fitymaszűkület megakadályoza a normális közösülést, és elég bátor is, hogy elhatározásra jutott, és elmegy a műtétre. Azt is jól tudja, hogy az első négy-öt napban fájdalmas lenne az erekció. Az éjszakai spontán erekció is, föl is ébredhet rá, de nem biztos. Kb két hét alatt gyógyul, és még egy hét kell a kelemetlen feszülés teljes elmúlásához. A szex pedig ugyanolyan élvezetes lesz a számára, mint bármely körülmetéletlen férfinek. (Nincs hatása ugyanakor a korai magömlésre, nem teszi érzéketlené a makkot.)
Bátorítsd a barátodat, és ne agódj! A többi fitymaszűkületes srác kedvért írd meg majd, mi lett, oszlasd el az ő félelmüket is.
2021. nov. 19. 00:32
16/24 anonim válasza:
Nyilván nem tetszeni akar, hanem tudja, hogy még csak rendesen meg sem tudja mosni, és nem képes szexuális együttlétre.
Milyen pasi az, aki külföldön van, még csak nem is voltál vele soha? Ez nem párkapcsolat, csak internetes flörtölés. Semmi beleszólásod az egészségügyi gondjai megoldásába!
2021. nov. 19. 01:17
17/24 anonim válasza:
Jó nagy idióta, dehát ő tudja.
2021. nov. 19. 01:54
18/24 anonim válasza:
15: Amerikában a gyógyszergyárak üzleti okból erőltetik, a körülmetélést, mert akkor eltudnak adni a férfiaknak mindenféle szir szar kenőcsőt bőrápolot, amire egyébbként semmi szükségük nem lenne. kb az esetek 95 %-ban csak divatból oknélkül metélteti magát a sokhülye.
2021. nov. 19. 05:05
19/24 anonim válasza:
#18, az összeesküvéselmélet kicsit túl van tolva, nem erőltetik a gyógyszergyárak, és egyébként is, kezd kimenni a divatból. Ez egy szokás (volt), amit mindenki természetesnek vett, komolyan nem gondolkodott senki el az egészségügyi okán, jelentőségén.
2021. nov. 19. 08:47
20/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából aludtam rá egyet, arra jutottam, ha akarja csinálja, mert gondolom úgy is megcsináltatná, mert szerintem vagy egészségügyi oka van tényleg, vagy neki nem tetszik, emiatt nincs annyi önbizalma, vagy ilyesmi. Szóval kivárom a januárt utána ráérek aggódni, ha lesz okom rá. Csak kicsit sz..l esett, de az ő teste az ő döntése, joga van rendelkezni felette, nyilván. Lehet én is a jövőben ha megcsináltatnám valamimet, nem érdekelne mások mit gondolnak. Csak így még bennem van a para, hogy nem szeretem a hosszadalmas elhúzódó szexet, kicsit sz...l esne, hogy nehezen megy el, mintha nem kívánna,nekem úgy jön le,sajna már volt hasonló tapasztalatom részeg pasival,hogy nem állt fel neki rendesen, meg nem tudott el enni, hiába szenvedtünk vele. Aztán ez így bennem maradt mint rossz érzés, hogy nekem ez saját sikertelenségként konyveltem el, pedig mondta hogy nem az én hibám....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!