Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden közösségben van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden közösségben van egy laza erkölcsű nő, aki már mindenkinek meg volt. A gykn ki az?

Figyelt kérdés
jan. 15. 00:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A leg lazább erkölcsü nő akivel itt találkoztam, igazából még csak lány volt. 17 éves. Azt nem tudom, hogy mindenkinek megvolt-e, de többeknek igen az biztos.
jan. 15. 00:55
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
Egészségetekre!
jan. 15. 01:36
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Nincs olyan, hogy mindenkinek, csak olyan aki sokaknak. A sokaknak =/= mindenkivel, csak azokkal akik bejönnek neki. A GyK-n is van olyan akinek sok partnere volt, de attól még nem fognak azért dugni valakivel mert "Móricka vagyok Röjtökmuzsajról és bhaszni akarok" szinten letámadja.
jan. 15. 01:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Jó azért ennél egy kicsivel több energiát is belevihetnél. Persze majd kapsz egy listát itt felhasználó nevekkel hogy kiket lehet meghúzni nem? xD

Amúgy nem, nincs mindenhol ilyen nő.

jan. 15. 06:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt meg itt még senki, tehát matematikai alapon itt biztos nincs olyan nő, aki mindenkinek megvolt.
jan. 15. 08:23
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Párnak megvoltak de nem mindenkinek

Azért több 100-1000 pasival nem voltam gyk-ról

Üdv M egy fizetős szopos kva

jan. 15. 09:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Akinek nincs meg az a bizonyos, az nincs benne a mindenkiben, tehát senki :D
jan. 15. 09:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Baráti társaságban van ilyen lány barátnőm igen. Lány
jan. 15. 10:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Írjak neveket?
jan. 15. 11:51
 10/13 anonim ***** válasza:

9-es!

Írjál. Privátban is jó. Kíváncsi vagyok van e átfedés. :)

jan. 15. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!