Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az engedélyem nélkül élvezett belém, mit kezdjek ezzel a helyzettel?
23 éves vagyok ő 27 és másfél éve vagyunk együtt de ezen kívül már több éve ismerjük egymást.
Ő sokszor felhozza a gyerek témát, szeretne már. Ezt én meg is értem és bennem is megvan a gondolat meg azt érzem készen állnék rá viszont a barátom miatt azt érzem hogy még nincs itt az ideje.
Nem miattam hanem miatta. Úgy érzem hogy ő hiába vágyik egy gyerekre (elmondása szerint) én azt látom hogy még nem való neki. ( Nyilván ennek oka van de most ebbe nem mennék bele ).
Az a lényeg hogy tudja hogy én még nem merem bevallalni miatta de ő mindig engem hibáztat és azt mondja pl hogy én féltem a szabadságomat stb. ( holott normális nyugodt visszafogott életet élek esküszöm még el se járok sehova csak dolgozok nekem már nincs kedvem a bulizáshoz meg semmi ilyen dologhoz még közelebbi barátnőim sincsenek csak ő az aki közeláll hozzám.)
Szóval annak ellenére hogy tudja mi a helyzet belémélvezett 2x is! Először nem vettem észre és ő kezdte el mondani hogy na most belédélveztem haha... azt hittem szórakozik.
Aztán másodszor már tényleg, mert észre is vettem, sőt miután elélvezett és én gyorsan leugrottam róla amikor észreverrem ,még leszorított és visszarakta. Szóval így valószínűleg az elsőnél is tényleg megtette.
Látta rajtam hogy gáz van és nem tetszett amit csinált de még én voltam hülyének beállítva.
Most erről mi a véleményetek? Mit csináljak?
Holnap kell megjönnie már 2 napja fáj is a hasam nem tudom ilyenkor még mennyi esély van rá hogy terhes legyek.
Ezek után rohadtul nincs kedvem vele semmihez.
Mit csinálnátok a helyemben/ mit reagálnátok?
Vagy csak tényleg én viszem túlzásba?
Néha vannak időszakok amikor valamennyit késik, de most pár hónapja pontos volt. Van egy menstruációs naptáram ott jelzi azt is ha peteérésem van. Az is pontos volt mert megszoktam érezni így ilyenkor a menzeszem is pontosan szokott megjönni.
Remélem nem lesz ebből probléma most.
Azonnal el kellettt volna menni szerezni eseményutánit! Nem 2 napot ülni felette 🥲 nem tudom így még lenne egy értelme
Barátodat kidobni. S reméljük nem leszel terhes
“Leszoritott és visszarakta”
Az igen…
Instant lapát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!