Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom az engedélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az engedélyem nélkül élvezett belém, mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok ő 27 és másfél éve vagyunk együtt de ezen kívül már több éve ismerjük egymást.

Ő sokszor felhozza a gyerek témát, szeretne már. Ezt én meg is értem és bennem is megvan a gondolat meg azt érzem készen állnék rá viszont a barátom miatt azt érzem hogy még nincs itt az ideje.

Nem miattam hanem miatta. Úgy érzem hogy ő hiába vágyik egy gyerekre (elmondása szerint) én azt látom hogy még nem való neki. ( Nyilván ennek oka van de most ebbe nem mennék bele ).

Az a lényeg hogy tudja hogy én még nem merem bevallalni miatta de ő mindig engem hibáztat és azt mondja pl hogy én féltem a szabadságomat stb. ( holott normális nyugodt visszafogott életet élek esküszöm még el se járok sehova csak dolgozok nekem már nincs kedvem a bulizáshoz meg semmi ilyen dologhoz még közelebbi barátnőim sincsenek csak ő az aki közeláll hozzám.)

Szóval annak ellenére hogy tudja mi a helyzet belémélvezett 2x is! Először nem vettem észre és ő kezdte el mondani hogy na most belédélveztem haha... azt hittem szórakozik.

Aztán másodszor már tényleg, mert észre is vettem, sőt miután elélvezett és én gyorsan leugrottam róla amikor észreverrem ,még leszorított és visszarakta. Szóval így valószínűleg az elsőnél is tényleg megtette.

Látta rajtam hogy gáz van és nem tetszett amit csinált de még én voltam hülyének beállítva.

Most erről mi a véleményetek? Mit csináljak?

Holnap kell megjönnie már 2 napja fáj is a hasam nem tudom ilyenkor még mennyi esély van rá hogy terhes legyek.

Ezek után rohadtul nincs kedvem vele semmihez.

Mit csinálnátok a helyemben/ mit reagálnátok?

Vagy csak tényleg én viszem túlzásba?

ma 00:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy ez nem komoly kérdés volt, csak kitalálta valaki a sztorit. Ez erőszak.
ma 00:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem találtam ki...
ma 01:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégis igaz lenne, a menstruáció előtt közvetlenül rendszeres és normál ciklus mellett kevés az esély arra, hogy terhes leszel. De nem nulla.
ma 01:06
 4/14 A kérdező kommentje:

Néha vannak időszakok amikor valamennyit késik, de most pár hónapja pontos volt. Van egy menstruációs naptáram ott jelzi azt is ha peteérésem van. Az is pontos volt mert megszoktam érezni így ilyenkor a menzeszem is pontosan szokott megjönni.

Remélem nem lesz ebből probléma most.

ma 01:08
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Óvszerről hallottál? Fogamzás gátlóról? Pesszáriumról?
ma 01:09
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Azonnali kuka a pasi!!! A "barátod" a tulajdonának tekint, s az akaratát (gyanítom minden más kérdésben is) mindenáron rád akarja erőltetni, akár tetszik neked, akár nem - lesz.rja te mit akarsz, csakis az számít amit ő akar. Ha úgy gondolja akkor megeszi erővel is, most "csak" lefog, de a hasonló erőszakos figuráknál el fog jönni hogy meg is ver. S onnantól nincs megállás, rajtad tölti ki majd a frusztrációját. Nem vetted fel a telefont azonnal? Durr egy pofon mert biztos félrekúrsz te k.rva. Vesztett a focicsapata? Mi az hogy nincs elmosogatva még - durr egy pofon. Tényleg egy erőszakos ember mellett akarsz maradni, csak ennyire tartod magad?
ma 01:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
72 órán belül esemény utáni tabletta! És persze egy nagyon alapos beszélgetés a pasival!
ma 01:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 egy valamit kellene megbeszélnie vele: mikor viszi el a cuccait.
ma 01:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal el kellettt volna menni szerezni eseményutánit! Nem 2 napot ülni felette 🥲 nem tudom így még lenne egy értelme

Barátodat kidobni. S reméljük nem leszel terhes

ma 01:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

“Leszoritott és visszarakta”

Az igen…

Instant lapát

ma 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!