Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom az engedélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az engedélyem nélkül élvezett belém, mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok ő 27 és másfél éve vagyunk együtt de ezen kívül már több éve ismerjük egymást.

Ő sokszor felhozza a gyerek témát, szeretne már. Ezt én meg is értem és bennem is megvan a gondolat meg azt érzem készen állnék rá viszont a barátom miatt azt érzem hogy még nincs itt az ideje.

Nem miattam hanem miatta. Úgy érzem hogy ő hiába vágyik egy gyerekre (elmondása szerint) én azt látom hogy még nem való neki. ( Nyilván ennek oka van de most ebbe nem mennék bele ).

Az a lényeg hogy tudja hogy én még nem merem bevallalni miatta de ő mindig engem hibáztat és azt mondja pl hogy én féltem a szabadságomat stb. ( holott normális nyugodt visszafogott életet élek esküszöm még el se járok sehova csak dolgozok nekem már nincs kedvem a bulizáshoz meg semmi ilyen dologhoz még közelebbi barátnőim sincsenek csak ő az aki közeláll hozzám.)

Szóval annak ellenére hogy tudja mi a helyzet belémélvezett 2x is! Először nem vettem észre és ő kezdte el mondani hogy na most belédélveztem haha... azt hittem szórakozik.

Aztán másodszor már tényleg, mert észre is vettem, sőt miután elélvezett és én gyorsan leugrottam róla amikor észreverrem ,még leszorított és visszarakta. Szóval így valószínűleg az elsőnél is tényleg megtette.

Látta rajtam hogy gáz van és nem tetszett amit csinált de még én voltam hülyének beállítva.

Most erről mi a véleményetek? Mit csináljak?

Holnap kell megjönnie már 2 napja fáj is a hasam nem tudom ilyenkor még mennyi esély van rá hogy terhes legyek.

Ezek után rohadtul nincs kedvem vele semmihez.

Mit csinálnátok a helyemben/ mit reagálnátok?

Vagy csak tényleg én viszem túlzásba?

jan. 15. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
80%
Kedves 40!Rendőr vagyok,képzeld kapunk ilyen feljelentéseket.S nem vágunk hozzá hülye arcot,komolyan kell venni.Mióta ennyi családon belüli erőszak van ezt kiemelten kezeljük.
jan. 15. 13:23
 42/77 anonim ***** válasza:
75%
Eddig is volt családon belüli erőszak bőven, csak nem mertek feljelenteni
jan. 15. 13:31
 43/77 anonim ***** válasza:
21%

41

Te is kb úgy vagy rendőr ahogy én... 😂

jan. 15. 13:44
 44/77 anonim ***** válasza:
76%
Aki szerint nem nemi erőszak, remelem akkor se jajveszékelne, ha éppen lefognák, és az akaratuk ellenére telelőnék spermával. Ugyanis ez erőszak. Beleegyezés nélküli szexuális tevékenység. Ha nem erőszak, akkor pontosan ezt kívánom annak aki ezt mondja.
jan. 15. 14:35
 45/77 anonim válasza:
87%

Én 27-évesen szültem a párommal már 8 éve voltunk együtt, akkor éreztem úgy hogy megértem rá. (Értünk).

De ha nem szeretnék még egyet akkor az atya úr isten se tudna rá venni hogy szüljek.

És nincs ennek semmi köze a szabadsághoz vagy bármihez, ez egy nagy f*szság amikkel példálózik.

Nekem van egy, mégsem vágyok mégeygre, pedig már 6 éves.

Ha szerencséd van akkor nem leszel terhes, ha nincs akkor még mindig eltudod vetetni.

Nehéz dolog lenne, de ha nem vágysz rá még mindig az a legjobb döbtés.

Őszintén ha engem kérdezel, nem fogtok sokáig együtt maradni szerintem.

jan. 15. 14:58
 46/77 anonim ***** válasza:
86%
Kérdés nélkül off!! De a helyedben akkora pofpnt levágtam volna neki amikor ezt csinálja, hogy csak na. Illetve még aznap szétmenni, aztán kiszámlázod az abortuszt. Én megtenném, sőt, a feljelentés is opció, rajtad áll.
jan. 15. 15:26
 47/77 anonim ***** válasza:
10%
Ezt a kamu mesédet valaki elhiszi a környezetedben?
jan. 15. 16:14
 48/77 anonim ***** válasza:
0%
Akivel ilyen valóban történik, az nem #sperma, #szex kulcsavakat adja meg. Jó nagy hazugság úgy, ahogy van. Unatkozó kisfiú.
jan. 15. 16:15
 49/77 anonim ***** válasza:
89%

"miután elélvezett és én gyorsan leugrottam róla amikor észrevettem, még LESZORÍTOTT és VISSZARAKTA" - ez a szexuális erőszak, ha valaki nem értené. A lány leugrott róla, nem akart már semmit, erre akarata ellenére a "férfi" leszorította és újra berakta... Ez mi, ha nem erőszak?

Kérdező, akik téged okolnak, azokkal ne törődj, az áldozathibáztatás sajnos nagyon megy. Ez a "férfi" teljesen ural téged (hiszen barátaid sincsenek), akaratod ellenére élvez beléd és még erőszakos is utána, aztán non plus ultra: még téged okol és degradál mindezek után, amiért kiakadsz. Minél hamarabb hagyd ott, ez egy nárcisztikus szociopata. Nem ezt érdemled, senki nem ezt a toxikus légkört érdemli. Tégy ellene, kérlek!

28N

jan. 15. 17:41
 50/77 anonim ***** válasza:
75%
Vajon kérdező hová lett?
jan. 15. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!