Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom az engedélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az engedélyem nélkül élvezett belém, mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok ő 27 és másfél éve vagyunk együtt de ezen kívül már több éve ismerjük egymást.

Ő sokszor felhozza a gyerek témát, szeretne már. Ezt én meg is értem és bennem is megvan a gondolat meg azt érzem készen állnék rá viszont a barátom miatt azt érzem hogy még nincs itt az ideje.

Nem miattam hanem miatta. Úgy érzem hogy ő hiába vágyik egy gyerekre (elmondása szerint) én azt látom hogy még nem való neki. ( Nyilván ennek oka van de most ebbe nem mennék bele ).

Az a lényeg hogy tudja hogy én még nem merem bevallalni miatta de ő mindig engem hibáztat és azt mondja pl hogy én féltem a szabadságomat stb. ( holott normális nyugodt visszafogott életet élek esküszöm még el se járok sehova csak dolgozok nekem már nincs kedvem a bulizáshoz meg semmi ilyen dologhoz még közelebbi barátnőim sincsenek csak ő az aki közeláll hozzám.)

Szóval annak ellenére hogy tudja mi a helyzet belémélvezett 2x is! Először nem vettem észre és ő kezdte el mondani hogy na most belédélveztem haha... azt hittem szórakozik.

Aztán másodszor már tényleg, mert észre is vettem, sőt miután elélvezett és én gyorsan leugrottam róla amikor észreverrem ,még leszorított és visszarakta. Szóval így valószínűleg az elsőnél is tényleg megtette.

Látta rajtam hogy gáz van és nem tetszett amit csinált de még én voltam hülyének beállítva.

Most erről mi a véleményetek? Mit csináljak?

Holnap kell megjönnie már 2 napja fáj is a hasam nem tudom ilyenkor még mennyi esély van rá hogy terhes legyek.

Ezek után rohadtul nincs kedvem vele semmihez.

Mit csinálnátok a helyemben/ mit reagálnátok?

Vagy csak tényleg én viszem túlzásba?

jan. 15. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
89%

Egyrészt egy görény és bár nem szeretem az áldozatot hibáztatni de neked is lehetne több eszed ha nem akarsz gyereket ne csak megszakítással védekezz.

De egyébként én azonnal kidobnám. Ha ezt egyszer megteszi direkt akkor később is lesznek ilyen húzásai. És most nem csak az élvezésről beszélek hanem mindenről. A nagy döntésekről.

jan. 15. 06:06
 12/77 anonim ***** válasza:
88%
Ez szexuális erőszak. Orvoshoz kellett volna menned tablettáért. Fszit dobd ki és tedd fel valami csoportba is, hogy erőszaktevő.
jan. 15. 06:49
 13/77 anonim ***** válasza:
33%
Akkor kellett volna gondolkodnod, mikor összejöttél ezzel a csókával, mert biztos voltak mikrojelzések, hogy vaj van a füle mögött, és ez kitelik tőle.
jan. 15. 06:54
 14/77 anonim ***** válasza:
73%
Egy jó nagy mezítlábas t*nrúgás.
jan. 15. 07:09
 15/77 anonim ***** válasza:
54%

Dobd ki a pasit.

23 évesen csak megszakítással védekezni…. Elvileg 18 éves kortól számít felnőttnek valaki, de úgy tűnik, hogy még 23 évesen sem nőtt be a fejük lágya manapság.

jan. 15. 07:46
 16/77 anonim ***** válasza:
87%
Hagyd ott
jan. 15. 07:48
 17/77 anonim ***** válasza:
94%
Bocsánatot könnyebb kérni, mint engedélyt. 24/N.
jan. 15. 08:35
 18/77 anonim ***** válasza:
62%

Az egész sztori baromi gaz.

23 éves vagy, a csávó se sokkal öregebb. Mire meg minek akartok ilyen fiatalon gyereket? Hitelre meg albérletre? :D

Másik hogy az, hogy nem jársz el sehova és kb leválasztott az összes barátodról és családodról is az szinten a bántalmazó kapcsolat jele. Teljesen mértékben leuralja az egész életed, ez nagyon egészségtelen. A nemi erőszakról nem is beszélve. Szakíts vele, nem fog sem változni se szeretni se tisztelni téged, hiszen eddig se tette.

jan. 15. 09:22
 19/77 anonim ***** válasza:
5%
Hülyeséget beszélsz, a saját gyerekes viselkedésed akarod rányomni, holott te vagy még alkalmatlan a gyereknevelésre.
jan. 15. 09:35
 20/77 anonim ***** válasza:
45%
23 évesen illene felismerni, hogy megerőszakoltak és ennek megfelelően eljárni.
jan. 15. 09:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!