Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg?
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 20:07
11/17 anonim válasza:
Hát szerintem nem. Jómagam is voltam már jónéhány nővel, és érdekes módon egyikük sem pedzegette ezt a méretes témát.
Sőt mindegyikük élvezte az aktust. És nem a farkam kellett nekik hanem én. Mert jól érezték magukat velem, ellazultak, felengedtek, és beengedtek a szívükbe. Sokat beszélgettünk és kiderült róluk hogy nagyon hiányzik nekik a figyelem, a törődés. Hogy valaki büszke legyen rájuk és bátorítsa, motiválja őket. Én ezeket láttam és amennyire csak tőlem tellett motiváltam őket. Cserébe életre szóló barátságok születtek. A szex pedig már csaka plusz volt.
12/17 anonim válasza:
Aki lepontozott, tanulja meg használni az internetet. Sok hasznos dologra alkalmas.
13/17 anonim válasza:
Nem. Csak legyen elég nagy és vastag.
15/17 anonim válasza:
De, a méret is lényeg. Nem bírom megérteni, hogy ezen miért pörögnek ennyien. A szex egy fizikai kontaktus. Persze, tök jó a lelki része és kell is, de ettől még a fizikai része is meghatározza. Nem kel 20 centiseket előcsapni és nem is mindenkinek az jön be, de ettől még az esetek többségében erősen számít a méret.
16/17 anonim válasza:
De a méret a lényeg.
Ha cipőt veszek ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!