Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért kell hazudni, hogy nem a méret a lényeg?
Ez nem hazugság...
Csak fogadd el hogy neked akkora amekkora és ne a farok méretedre fogd hogy nincs nőd.
Amiket írtál reakciók, azok feltételes módban vannak. Tehát nem próbálták ki, csak a méretét dícsérték. A kettő nem ugyan az. Nézhet ki jól, de az már valószínű, hogy a többségnek fáj. Szóval sok esetben látványi de vagy oda, szexnél az inkább hátrány tud lenni, mint előny. Legalábbis én így tudom. (:
Ha pedig 21 cm-es farkad van nem is értem a kérdést. Ha ennyire biztos vagy benne, hogy erre vágynak a csajok élvezd ki a helyzetet és hajrá... csak utána ne jöjjön a következő kérdés, hogy miért áradoztok a nagy farokról, hogyha utána mindenki azért sír, hogy fáj.... (viszont kétlem, hogy a méret valós lenne)
Láttam már 20 centis farkat, nem hozott lázba. Jobban hajlok afelé hogy ez inkább negatív.. valamint az illető is azt mondta hogy ekkora pénisz inkább hátrány mint előny. Egy előnye a látvány, hátránya több van. A lányok nem tudják letorkozni, ő meg tövig betenni. Durvább szex szóba sem jöhet. És ezt olyan mondta akinek tényleg 20 cm a farka!
A tied nem ekkora, csak mondom, ezért nem tudod hogy miket beszélsz.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!