Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy "plátói" kérdésem:ha az eddig mért leghosszabb hüvely mérete 8cm volt,hova akarnak egyes nök 20cm feletti szerszámot betömetni? Rosszak az információim,vagy itt csak nönek kiadott kisfiúk növelik önbizalmukat azzal,hogy hülyeségeket írnak?
Figyelt kérdés
#A méret a lényeg :-) #Mekkora az ideális
2020. máj. 13. 09:26
1/7 anonim válasza:
Akkor nekem biztos van egy plusz hely bent, ahova befér. A hüvely tágulékony
L
2/7 anonim válasza:
A hüvely alap állapotban 8 cm.
Ha felizgul a tulajdonosa,a mérete növekszik,tehát hosszabb és szélesebb lesz. A férfiak pénisze is növekszik, na ugyan azt csinálja a nők hüvelye, csak befelé.
3/7 anonim válasza:
Látszik nem voltál még nővel. A hüvely tágul. Több pózban a 16 centis is tövig csúszik.
4/7 anonim válasza:
Ja és ezt elfelejtettem,
Ahány felé pénisz van, annyi féle hüvely is. Rövid és vastag (tág), hosszú és keskeny, minden irányban nagy, minden irányban kicsi, stb...
5/7 anonim válasza:
20 felett már fáj a legtöbbnek... Csak nem jó a lányok szemmértéke plusz sok pasi behazudja a 23 centit...
6/7 xKakashix válasza:
enyém pl 17cm.. több pózban is tövig ment a legtöbb nőnek, ha nem is egyből természetesen, szóval rátágul az szépen csak idő kell hozzá, de ezzel is lehet már fájdalmat okozni ha nem figyelsz és túl durva vagy
7/7 A kérdező kommentje:
Eggyel se voltam még! Lenne valaki az elsö? :-)
2021. jún. 7. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!