Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan azt hogy a kinézet a lényeg?
Én hiába vagyok 192 cm magas, szálkás alkatú szűz vagyok még 23 évesen is. És az arcom sem ronda.
Volt lány akivel ismerkedtem, utólag rájöttem hogy egy insra modell, 1500 követővel. És szintén egy ilyen fiút választott, ráadásul nálam 1 fejjel alacsonyabbat. Szóval ennyit számít a magasság.
Én nem használom az instagramot, meg nem szoktam bulizni, meg ami talán a legnagyobb baj hogy nem beszélek sokat.
Tehát ennyit a kinézetről, a személyiség és a szerencse a lényeg itt szerintem. Annyira idegesítő hogy a lányok nagy részének az a fontos hogy a társaság központja legyen egy fiú, sok insta követővel...
Sokan kérdezik hogy van barátnő, és csodálkoznak hogy nincs, mert magas vagyok és jól nézek ki, de szerintem ez nem ezen múlik. Nekem nincs nagy elvárásom egy lány kinézetéről, inkább a belső tulajdonágai fontosak, de az nagyon.
Nagyon az instára akarod kiélezni ezt a dolgot, pedig egyáltalán nem ezen múlik.
Én jópár srácot ismerek, aki (hozzád hasonlóan, elvileg) átlagon feletti külsővel rendelkezik, és egyáltalán nem használja az instát, mégis mindig van valakije, mert olyan a személyisége - tehát intelligens, van humora, és nem mer kezdeményezni. Persze őket is visszautasítják néha, de valakinél előbb-utóbb sikerük van.
"Én nem használom az instagramot, meg nem szoktam bulizni, meg ami talán a legnagyobb baj hogy nem beszélek sokat."
öregem,itt a válasz a kérdésedre. persze nem az insta tehet róla hogy nem volt csajod,sokkal inkább a kezdeményezés hiánya. egy (jó) nőről le kell dumálni a bugyit,ehhez a külső éppolyan fontos mint a szöveg. ha valaki kevésbé jóképű,annak többet kell tepernie. de nem ülhet ott némán várva hogy a csaj majd aláfekszik.
Általában a kinézet elég szokott lenni.
Pedig nagy baj nem lehet veled. Ezt az insta dolgot egy kicsit túltoltad, de egyébként értelmesen fogalmazol, állításod szerint jól is nézel ki. Biztos nem hallgatsz el valamit?
Nem a magassag, szakall, es insta miatt fogaz jol kinezni...
es szemelyiseg is kell egy kapcsolathoz ...
ezert vagy meg szuz mert ezt nem tudod
Mert az IS lényeg. Külső és belső is nagyon fontos.
Hiába nézel ki jól, ha belül egy szar vagy és hiába vagy jó belül, ha kívül vagy szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!