Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan azt hogy a kinézet a lényeg?
Én hiába vagyok 192 cm magas, szálkás alkatú szűz vagyok még 23 évesen is. És az arcom sem ronda.
Volt lány akivel ismerkedtem, utólag rájöttem hogy egy insra modell, 1500 követővel. És szintén egy ilyen fiút választott, ráadásul nálam 1 fejjel alacsonyabbat. Szóval ennyit számít a magasság.
Én nem használom az instagramot, meg nem szoktam bulizni, meg ami talán a legnagyobb baj hogy nem beszélek sokat.
Tehát ennyit a kinézetről, a személyiség és a szerencse a lényeg itt szerintem. Annyira idegesítő hogy a lányok nagy részének az a fontos hogy a társaság központja legyen egy fiú, sok insta követővel...
Sokan kérdezik hogy van barátnő, és csodálkoznak hogy nincs, mert magas vagyok és jól nézek ki, de szerintem ez nem ezen múlik. Nekem nincs nagy elvárásom egy lány kinézetéről, inkább a belső tulajdonágai fontosak, de az nagyon.
szóval... te mit tudsz felmutatni a külsődön kívül? mert csak azokról írtál, de a belsődről max csak annyit, hogy "nem beszélsz sokat".
ne papolj a külsőségekről, ha te is magadat csak külsőségekkel tudod jelemezni.
Én is szakállast olvastam. 😂😂
Na hát őszintén mondom, hogy hiába vagyok nő tulajdonképpen én sem tudom megmondani konkrétan, hogy mi az, ami úgy igazán megfog egy férfiban és azt mondom, hogy ja, ő az, aki kell nekem. Ti pasik annyiszor firtatjátok ezt a kérdést gyakorin, hogy mi az, ami bejön nekünk nőknek, de egyszerűen nem tudom megfogalmazni, hogy mi az, amitől egy pasinak 100%-ig sikere van. De őszintén szólva szerintem ez mindenkinél más. Minden ember más. A pasik sem egyformák és a nők sem. Magyarul az, ami bejön Laurának, az nem biztos, hogy befog jönni Katának. És fordítva is így van a nők esetében. Attól, hogy ez a ruha Ferinek tetszett rajtam nem biztos, hogy Ákosnak is fog. Minden ember máshogy gondolkodik, másra vágyik, máshogy néz ki, mindenkinek van egy saját kisugárzása, személyisége. Vannak emberek, akikért valamiért sokan oda vannak. Van, akinek a külseje vonz sok szempárt, másnak az, hogy jó humora van, megnevetteti az embereket, jó a beszélőkéje, más valaki azért népszerű, mert kedves, szivesen meghallgat másokat, együttérző. Mindenkiben valami más a vonzó.
Fiatalabbként ilyen általános iskolás koromban, hát akkor még gyerek voltam és mindig azokért a pasikért voltam oda, akik helyesek voltak. Fiatalabbként jobban számított a külső. Legalábbis nekem.
Viszont középiskolában, amikor ilyen 16 éves voltam nagyon szerelmes lettem egy fiúba, aki nem volt helyes. Viszont érzékeny volt, intelligens, jó humorú és olyan szerelmes voltam belé, mint a nagyágyú. Ekkor kezdtem megérteni azt a mondást, hogy a külső nem minden. Elkezdtem gondolkozni, hogy nem tartottam olyan hu, de helyesnek külsőre, akkor miért voltam belé ennyire szerelmes? Talán mert intelligens volt, jó humora volt? De tulajdonképpen a környezetemben a jó megjelenésre is és a jó dumára is láttam ellenpéldát.
Egy faluban élek. Van itt egy srác, aki az egyik leghelyesebb fiú a faluban, de nem túl beszédes. Magas, fekete hajú, barna bőre van, sokat sportol, focizik, így izmos is, kocka hasa van, széles, izmos vállai, kicsit brazilos beütései vannak és nem ragozom tovább, rohadt jól néz ki az a lényeg. Mintha valami brazil szappanoperából lépett volna ki. Nem hátrány neki, hogy nem beszél sokat, mert a külseje miatt tapadnak rá a nők. Ugyanazon a helyen dolgoztunk nyáron és az egyik kiscsaj folyamatosan írkált neki messengeren meg a többi lány is csorgatta utána a nyálát. Mégse látta még soha senki lánnyal. Így felmerült az emberekben, hogy "Talán meleg?" Hiszen ilyen rohadt jól néz ki, tapadnak rá a csajok. Ilyen külsővel bármilyen csajt megkaphatna és mégse se látta még soha senki lánnyal pedig már 24 éves. Szerintem több verzió van:
1: Tényleg meleg.
2: Talán valami gátlás áll a háttérben, ami miatt nem mer igazán becsajozni (talán kicsit hülyén hangzik).
3: Van valami olyan tulajdonsága, amivel elüldözi maga mellől a lányokat.
Ennyi jutott eszembe. Természetesen ettől függetlenül lehet szexkapcsolata vagy éjszakás kalandjai. Nem tudom, mert én abba nem látok bele.
A másik dolog, ami a külsőt illeti, hogy hiába néz ki valaki jól, akkor sem fog mindenkinek tetszeni. Pl egyszer a falumban volt utcabál nyáron. Az egyik barátnőmmel mentem és a padon ülve néztük, hogy kik vannak a táncparketten. Táncolt egy srác, aki nekem tetszik és mondtam a barátnőmnek, hogy nekem bejön. A barátnőm viszont húzta a száját és mondta, hogy hát neki nem. Aztán egyszer egy nagyobb városban voltam bulizni pár barátnőmmel és a buli előtt bementünk iszogatni egy kocsmába. Több pultos is volt és az egyik pultos srác megtetszett. Mondtam is az egyik csajnak, hogy szerintem az a pultos srác jól néz ki. Rázta a fejét, hogy neki nem jön be és a legjobb barátnőmnek sem tetszett. Tulajdonképpen én voltam az egyedüli a társaságban, akinek bejött.
Aztán az egyik barátnőm sokat pörgeti az instagramot és egyszer mutogatta nekem, hogy neki milyen pasik tetszenek. Én mindegyikre húztam a számat, hogy nekem nem jön be egyik sem.
Ezekkel a példákkal arra akartam rávilágítani, hogy hiába néz ki valaki jól, akkor is lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni. Mindenkinek más az ízlése. Szerencsére. Bajban is lennénk, ha mindenkinek ugyanaz az ember tetszene.
Aztán ott van a jó duma, ami szintén szokott kérdés lenni. Ha magamból indulok ki, akkor nálam nem elég a jó duma. Nyáron munka után beültem egy kocsmába az egyik munkatársammal. Azért mentünk oda, mert a munkatársamnak valami rokona volt a tulaj és a lényeg, hogy beültünk. Az egyik pasinak nagyon tetszettem és jól elbeszélgettünk. Nem mondta, hogy tetszem neki csak láttam abból ahogy rámnézett. Kedves volt, megértő, jó volt vele beszélgetni, de ennyi. Hiába volt jó beszélőkéje, nekem ennyi elég volt, hogy beszélgettünk egy jót, nem akartam tőle többet. Sem randit, sem szexet, sem kapcsolatot.
És még mindig nem tudom megfogalmazni mi az, ami tényleg tetszik valakiben. Szerintem ez olyan dolog, amit úgy igazán nem is lehet szavakba önteni. Nekem pl ha tetszik valaki, akkor maga az összkép tetszik. Nemcsak az öltözködési stílusa, hanem olyan apró dolgok is, mint a mosolya, a kisugárzása, a nevetése, a humora, a szeme csillogása és aki tetszik abban még az is vonzó, amit másokon meg sem figyelek pl ahogy jár, ahogy beszél, ahogy eszik, ahogy autót vezet bármilyen kis apróság.
Szerintem az, hogy kinek mi tetszik a másikban, mi vonz benne az mindenkinél más. Sárinak a Robi tetszik, Helgának az István. És ez így van rendjén.
Valakinek bejön ha sokat jártatod a szádat, valakit inkább fárasztasz vele. De nem kell megváltozni senki kedvéért sem. Ha valaki belészeret, akkor az azért fog szeretni amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!