Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti elhiszitek a nőknek hogy nem a méret a lényeg?
Sokan mondják, hogy nem a méret a lényeg! De el is hiszitek? Szerintetek úgy is gondolják?
Én személyszerint igen! Volt már 20+ cm pénisszel rendelkező partnerem, de az hagyján hogy el se mentem, annyira görcsöltem tőle, azt hittem ott halok meg. Teljesen élvezhetetlen volt! Viszont a 15-17 cm ami VASTAG az sokkal jobb (nekem).
Tehát fontosabb a vastagság mint a hosszúság és a technika!
Kört írjatok pls .
Ri hogy szeretitek? Fazon, borosta, szőr, kopasz?
25/N
Nem igazán hiszem el, hisz itt elég sok a picsogó...
Ettől függetlenül a személyes tapasztalataim nem feltétlen objektívek, mivel szerencsésnek mondhatom magam méretileg.
30/F
Bizonyos méret alatt és bizonyos méret felett számít.
De az a nagy átlag elenyésző, maximum alsó és felső 5 %-a.
Aki pasiként azon jojózik, hogy az övé kicsi, az pszichés okok miatt lesz képtelen a teljesítésre, ami természetesen a méretet, állagot és a viselkedést is befolyásolja.
Márpedig, ha egy nő hosszú távon érzi, hogy a pasi teljesítés-képtelen, akkor nyilván váltani fog.
A szex minősége alapvetően nem technikai, hanem érzelmi kérdés.
F66/N62.
Persze, hogy elhiszem.
Mi számít számodra vastagnak? :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!