Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti elhiszitek a nőknek hogy nem a méret a lényeg?
Sokan mondják, hogy nem a méret a lényeg! De el is hiszitek? Szerintetek úgy is gondolják?
Én személyszerint igen! Volt már 20+ cm pénisszel rendelkező partnerem, de az hagyján hogy el se mentem, annyira görcsöltem tőle, azt hittem ott halok meg. Teljesen élvezhetetlen volt! Viszont a 15-17 cm ami VASTAG az sokkal jobb (nekem).
Tehát fontosabb a vastagság mint a hosszúság és a technika!
Kört írjatok pls .
Ri hogy szeretitek? Fazon, borosta, szőr, kopasz?
25/N
Egészen addig tudtam a választ;amíg azzal csajoztam ,hogy az utolsó (tizenöt éves kori) mérésem alapján adtam meg a kukim nagyságát.
Nem volt húsz évig panasz,ha bizonyíthattam tudásom.
Amióta tudom,hogy az átlagosnál nem kisebb hanem nagyobb: rendesen sikerem van a nőknél,de csak az ágyba bújásig... pedig nem változott semmi.
Szóval;azt hiszem pszichológiai alapon igenis számít.
39f
Egyébként csak a szőrös. Többször kell mosni öblíteni,de szinte immunis a fertőzésekre,és mindkét felet izgatja fizikailag 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!