Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek néhány férfi miért nem akar tetszeni a nőknek?
A kopaszodással nem tud nagyon mit kezdeni, de a többivel igen.
Szeretnének ők is barátnőt, de alacsony az önbecsülésük és ezért kevésbé igényesek a megjelenésükre.
Nos én kövér vagyok, kopaszodó, szőrös, elálló fogú, szemüveges, lapátfülü, szobafestő, szoval mégcsak gazdag sem vagyok... 33/f
Mégsem gátoltak ezek a képességeim soha... jó a dumám, megnevettetem a csajokat, ha kell meghallgatom, megvígasztalom akármi... tudok kommunikálni, soha nem volt gondom a csajozással. Pedig soha nem voltam egy Adonisz...
Nem, a többség akik "várják a barátnőt" nem a kinézettel van a probléma, hanem a belsővel...
Itt is megnyilvánulnak nap mint nap... úgy tesznek, mintha ez valami olyan dolog lenne, ami alanyi jogon jár... és tőlük elveszik... pedig ők veszik el saját maguktól azzal, hogy csökött az agyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!