Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen nem voltam együtt nővel, a méret lenne a lényeg ?
Kb 3 éve nem voltam szexuálisan senkivel. Sajnos jött a pandémia az előző évben, ami csak 1 év indok volt, hogy a többi kettőhöz. Néha úgy érzem, hogy már soha senkit se fogok találni magamnak embert. Nem próbálkozok, egyszerűen szorongok azon, hogy szerintem nekem nincs akkora, mint a baráti társaságomban a többieknek. Nyílván nem nézegettem még senkiét, azonban sok ember elég nyíltan beszél a párjuk testéről, s hallottak alapján kb esélyem se lenne labdába rúgni. Mielőtt bárki leírná, hogy vesztes vagyok, hogy nem lehet egy nőt találni kérdésre a válasz, hogy egyesekkel ellentétben hosszabb időre szeretek meg valakit. A probléma, hogy se a magasságom, se penis size nincs a helyzet magaslatán egy 21. századi "átlag" nő elvárásaihoz.
Ti ezt hogyan szoktatáok magatokban lerendezni ? Elég potencia romboló, ha a többi emberhez mérem magam. 23 éves vagyok, férfi, 175 magas, 16cm az említett testrész. Egyetemista vagyok, kevésbé ocsmány.
Nem a magasságod és a farkad mérete a probléma, hanem a 0 önbizalmad. Ha ezt vetíted ki másokra is, akkor ne csodálkozz hogy nem találsz senkit.
Különben is, mire odáig jutnál valakivel hogy megtapasztalja, már rég nem fogja érdekelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!