Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran előfordul hogy többnek mondják, mint amekkora?
#20: ez borzasztó. Legrosszabb. Érdekes, hogy téged ez egyáltalán nem zavar. Mindegy, mások vagyunk. Az is igaz, hogy nagyon sok önbizalomhiányos ember van, kapcsolatban, sok a szar kapcsolat is. Lehet összeilletek, mert te sem vagy valami magabiztos és nincsenek kialakulva még az igényeid a férfiakkal kapcsolatban. Nincs ezzel gond, muvel későn kezdted 21 évesen. Majd 30 éves korodra már talán lesz annyi tapasztalatod, hogy felismerd ki az akivel lehet egy normális hosszútávú kapcsolatot kialakítani. Addig meg tapasztalgatsz egy kicsit.
2021. nov. 14. 23:15
19 nek üzenem, hogy nagyon el van tévedve. Gondolom neked is kisebb farkad van és így próbálod igazolni magad vagy jobban érezni magad. Ez is egy lehetőség, de a az átlag akkor is 14 egész valamennyi körül van és nem, nem olyan ritka a nagyobb néret. Én pl 70%ban 16 vagy afeletti férfiakkal találkoztam. A többieknek volt 12-16 között és 1 pasinak volt ennél is kisebb
2021. nov. 14. 23:17
23/29 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek kettőnk közül ő a magabiztosabb. Mondhatjuk úgy, hogy egymást húzzuk felfelé. Szerintem, de tényleg nincs semmi tapasztalatom.
Az a 70% jó lesz 35%-nak is. Vagy mindegyiknek lemérted vonalzóval? Kétlem. A faszik alapból rádobnak minimum 2 centit, szóval hagyjuk már. A nők szemmértéke pedig híresen szar. Nekem nem kicsi. 15/4.3 a méretem, ez átlagosnál hosszabb, vastagabb tapasztalt barátnőim szerint.
2021. nov. 14. 23:45
#24 Barátnőid szerint, de cuki. Az megvan, hogy a barátnők mindig feldicsérik a pasik péniszét? EZ kb. oylan hogy ha megkérdezi hogy szerinted milyen alakja van, nyilván azt fogod mondani hogy bomba, meg ő a legcsinosabb barátnőd aki valaha volt :DDD Gondolkozz már
2021. nov. 14. 23:48
Nekem soha nem mondott senki előre számot, igaz nem is kérdeztem.
2021. nov. 14. 23:51
Ember, mert te egy hazug véglény vagy, nem mindenki az. Pl mondták, amikor valakinek ennél kicsit hosszabb volt, de kb 1, max 2 embernek. Urban legend, hogy sokanak van nagy dákójuk. Mese habbal.
2021. nov. 14. 23:52
#24: Had tudjam már jobban hogy ÉN milyen pasikkal voltam lol. Nem azt mondtam, hogy ilyenek az arányok az életben is, hanem hogy NÁLAM ilyenek voltak. Amit te írtál az a 'statisztika' viszont biztosan hülyeség:)
Képzeld igen, egész jól meg tudom saccolni, van egy technikám rá. Bár annyira nem izgat a dolog, csak egyszerűen látom a kezemhez képest mekkora. Ebből meg tudom hogy kb mekkora. Okoska:)
2021. nov. 15. 00:02
Kérdező, két dolog. Egyrészt elhiszem hogy jó a szemmértéked, de a péniszméretet akkor is nehéz meghatározni. Plusz nagyon könnyű helytelenül lemérni, ha pl oldalrol mérem le, nem felülről, ahogy kell, máris 2-3 centivel nagyobb számot kapok, ami helytelen.
A másik, hogy úgysem fogjátok megérteni sosem, mert nincs hogy, de nekünk pasiknak ez a méretkérdés túl fontos.
2021. nov. 15. 08:35
Kapcsolódó kérdések: