Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul ez pasik?
Figyelt kérdés
Hogy ha azzal a nővel szexelsz, akit nem szeretsz, nem igazan vonzódsz már hozzá , esetleg kezdesz “kiszeretni” belőle, hogy nem tudsz már elélvezni vele?2021. nov. 2. 20:37
1/9 anonim válasza:
Igen előfordul pl az előző kapcsolatom végén már nem is kívántam a lányt.
2/9 anonim válasza:
Nekem a feleségemmel az elmúlt években így volt, csak színleltem az orgazmust, nem tudtam tőle elélvezni.
3/9 A kérdező kommentje:
De miért nem tudtal elélvezni 2 es, mi kellett volna hozzá?
2021. nov. 2. 21:12
4/9 anonim válasza:
Volt párommal én is így voltam. Dugtunk minden nap, de volt hogy lelankadtam benne, nem élveztem el stb. Elmúlt a varázs, N tudott újat mutatni. Istenünk szopott de már azt sem éreztem Isteninek.
6/9 A kérdező kommentje:
Ilyenkor 4 es mar masba voltal szerelmes ?
2021. nov. 2. 21:20
7/9 anonim válasza:
Nem voltam másba szerelmes, hűséges vagyok. Csak kiábrándultam belőle, semmi újat nem akart adni a szexuális életünkbe. Az amit addig adott az jó volt, de többet akartam kapni tőle. Én odaadó voltam (nem szub) amit ki akart próbálni azt még tettem. Vissza felé már önző volt.
8/9 anonim válasza:
Nálam nem, pont ha érzem hogy lehethogy elhagyom, akkor nagyon mélyen benne vagyok mert talán kpompenzálni szeretnék.
9/9 anonim válasza:
Nem. 20 év alatt egyszer csődöltem be, egy nagyon kemény nap után késő éjszakai bevetésen. Volt ilyen muszáj-kapcsolatom, de mindig durranok, ha belekezdek. Max tovább nyújtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!