Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik előfordult már hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik előfordult már hogy "besültetek"?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 11:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
volt
2020. ápr. 18. 11:54
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Mindenkivel előfordult már, aki mást mond az vagy hazudik vagy 0 a nemi élete.
2020. ápr. 18. 11:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem a kérdésből hogyan milyen körülmények történt a dolog?
2020. ápr. 18. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Igen. :(
2020. ápr. 18. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Igen volt, de nem nagyon emlékszem :D kudarcaimból csak tanulok, nem tartom számon őket.
2020. ápr. 18. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Igen

Szerintem aki rendszeres nemi életet él ott volt már ilyen

2020. ápr. 18. 12:00
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Kivel nem fordult még elő, hogy ha részegen / hulla fáradtan csinálta akkor nem úgy működtek a dolgok ahogy kellett volna, avagy egyáltalán nem működött? Mindenkivel és akkor mi van? Kialussza magát az ember és másnap reggeli "korrigál". Főleg hogy másnaposan sokszor full kanos az ember :D
2020. ápr. 18. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Ahogy a #7-es mondja.

Részegen, ittasan nem vagyok én se túl aktív, szexuálisan.

Ugye ilyenkor tompulnak az érzékeink,stb...

Na de másnaposan,😳semmi nem elég!🤭🤭

F

2020. ápr. 18. 12:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen. Buli alatt végig dörgölőzött hozzám a lany szóval vagy 2 órát fel voltam izgatva. Aztán másfél óra hazaut, kaja, fürdés stb. után vagy 40 percet pettingeltünk és amikor a szexre került volna a sor, addigra egyszerűen túl sok lett az inger és deszenzitizalodtam ra és az óvszer csak rátett erre. Valamint elmúlt már hajnali 3 mire ide értünk es majd elaludtunk.

Plusz a lány se volt annyira nedves és aktív, O is fáradt volt és a kapcsolatunk is elég ingatag volt, nem annyira éreztem a bizalmat.

Habár logikusan féltucat faktor összejött ami ilyet okozhat, addig nem történt velem ilyen, büszke voltam a teljesitmenyemre és 23 voltam szóval hónapokig gyötört az emlék és bizonytalan voltam magamban.

2020. ápr. 18. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, többször is, de én addig szoktam rángatni, amíg fel nem áll annyira, hogy be tudjam tenni. Jó, volt olyan is, hogy részegen feküdtem a csajjal az ágyon, és ő simogatta a farkam, dugni szeretett volna, de teljesen halott volt a szerszám, engem meg nem érdekelt. Akkor nem lett semmi.
2020. ápr. 18. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!