Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik előfordult már hogy "besültetek"?
Igen
Szerintem aki rendszeres nemi életet él ott volt már ilyen
Ahogy a #7-es mondja.
Részegen, ittasan nem vagyok én se túl aktív, szexuálisan.
Ugye ilyenkor tompulnak az érzékeink,stb...
Na de másnaposan,😳semmi nem elég!🤭🤭
F
Igen. Buli alatt végig dörgölőzött hozzám a lany szóval vagy 2 órát fel voltam izgatva. Aztán másfél óra hazaut, kaja, fürdés stb. után vagy 40 percet pettingeltünk és amikor a szexre került volna a sor, addigra egyszerűen túl sok lett az inger és deszenzitizalodtam ra és az óvszer csak rátett erre. Valamint elmúlt már hajnali 3 mire ide értünk es majd elaludtunk.
Plusz a lány se volt annyira nedves és aktív, O is fáradt volt és a kapcsolatunk is elég ingatag volt, nem annyira éreztem a bizalmat.
Habár logikusan féltucat faktor összejött ami ilyet okozhat, addig nem történt velem ilyen, büszke voltam a teljesitmenyemre és 23 voltam szóval hónapokig gyötört az emlék és bizonytalan voltam magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!