Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Előfordult már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előfordult már veletek, hogy az exetek jobb volt az ágyban, mint az akkor épp aktuális partneretek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, ez igen sok nővel előfordult már, de még férfival is.
2020. ápr. 7. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze ez eleg gyakori
2020. ápr. 7. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos, vagy nem sajnos rengeteg penisszel volt mar dolgom (akar ex, vagy csak egyejszakas) es azt tapasztaltam hogy nyilvan egyik jobb mint a masik, de nem birjak valami sokaig,
2020. ápr. 7. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ettől még nem kezdeném vele újra, mert nem a szex miatt romlott meg. A szexben mai napig ő a nyerő. Azóta 2 férfivel is voltam, senki meg se közelítette.
2020. ápr. 7. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
8%

Igen

És ezért is csaltam még az exel az akkori jelenlegit.. aztán 4 év után ki dobtam mert nem -bírtam el viselni a 12 centisét mert nem okozott vele örömöt..

Csak azért tartottam 4 évig mert baromira jól nyalt

2020. ápr. 7. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, ink fordítva volt. Az új partner mindig jobb volt mint az ex.
2020. ápr. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!