Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordulhat olyan hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat olyan hogy egy szép, formás, álomtestű lány ne nézze a fiú kinézetét?

Figyelt kérdés

Szertintem gyönyörű lány, meg minden fiú ezt mondaná rá az tuti.

Én viszont nem nézek ki jól, főleg a testalkatom mert nagyon vékony.

De sok dologból úgy érzem tetszem neki, szemezünk, mosolygunk egymásra, figyel mindig amit mondok, nevet.

Lehet hogy egy szép lány ne nézze annyira a külsőt? Kb bármelyik fiút megkaphatná.

2021. nov. 4. 07:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Miért vagy ilyen idétlen , hát beszélgess vele vagyis próbálj meg udvarolni és megtudod hogy ven-e esélyed.

DE ilyen hozzáállással mindíg örök vesztes fogsz lenni.

Úgy álj hozzá hogy te vagy falu bikája és ez a csaj is téged akar, akarjon.

2021. nov. 4. 07:26
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Mindnenki nézi a kinézetet, aki nem, az hazudik. Olyannal senki se kezd, aki nem vonzó számára. Ha kicsit konkrétabban is próbálkozol, kiderül, hogy vonzó vagy-e számára. Amiket leírtál, az semmi extra, átlagos viselkedés, ha valakivel jóban vagy, ennél több kell.
2021. nov. 4. 07:37
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Előfordulhat, főként ha asszexuális.

De szólok, hogy nem tudhatod milyen az ízlése ;-)

2021. nov. 4. 07:37
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Minden embernek fontos a kinézet...
2021. nov. 4. 07:54
 5/11 anonim ***** válasza:
3. De birka vagy, már megjegyzed hogy aasszexuális!!!
2021. nov. 4. 07:55
 6/11 anonim ***** válasza:
"Én viszont nem nézek ki jól, főleg a testalkatom mert nagyon vékony." Nekem pl a vékony fiúk jönnek be. Nem kell mindent általánosítani.
2021. nov. 4. 08:19
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Attól, hogy mosolyog rád meg nevet veled, kicsit sem biztos hogy bejössz neki!

Tipikus lúzer felfogás, hogy ha valaki normális veled, azt hiszed hogy máris az esküvőt tervezi fejben

2021. nov. 4. 08:20
 8/11 anonim ***** válasza:

5-ös!

Miért lennék birka? A tényeket írtam.

A kibicelés, mantrázás, és egyoldalú információközlésnél az én hozzászólásom sokkal HITELESEBB, így hát bíztatóbb is.

2021. nov. 4. 08:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha megpróbálod összejöhet ha nem próbálod meg akkor viszont biztos hogy nem. Merj lépni nem a kinézet számít
2021. nov. 4. 08:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Én speciel ilyen vagyok, szóval biztos vannak még más nőkbis így ezzel. Mondjuk nálam a vékony testalkat nem játszik, inkább a husibb alkat fele hajlok. Tehát nem mindegy hogy néz ki, mert a vékony srácokat én nagyon nem tudom vonzónak találni, de ha valakin van egy kis túlsúly az nem zavar. Meg az se, ha az arca nem kifejezetten néz ki jól stb. Több olyan partnerem/párom volt, akin meglepődtek mások, hogy ugyan miért pont őt választottam. De ez elég undorító gondolkodás...mintha az ember csak a külsőből állna, mintha ne lehetne egy ilyen srácnak megnyerő személyisége és jó lelke.. Mindegy, manapság ez megy, kinéznek meg összebeszélnek, ha egy pár valamelyik tagja 'nincs ugyanazon a szinten' külsőre. Vicc..
2021. nov. 4. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!