Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fiúk! Előfordult már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Előfordult már veletek, hogy szexel fizettek nektek, vagy hogy ti fizettetek szexel valakinek?

Figyelt kérdés
És ha igen, hogy történt? Bármilyen ehhez kapcsolódó történetre kíváncsi vagyok.:)

2021. szept. 11. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
Fizetésnek nem nevezném, (illetve nem is tartom túl helyénvalónak szexuális úton "fizetni" valakinek) de egyetem elején segítettem egy csinos évfolyamtársamnak matekból, amiért cserébe nem voltam hajlandó elfogadni, bármennyire mondta az elejétől fogva, hogy nem várja ingyen. Rendszeres volt a dolog és elég közel kerültünk egymáshoz, így a félév vége felé 3 alkalommal lefeküdt velem. A harmadik után annyit mondott kissé viccesen, hogy most kicsit úgy érzi, hogy legalább nem ingyen kapta tőlem ezt a sok segítséget. Ezt nem igazán tudtam hová tenni és azóta is zavar, hogy csak ezért szexelt -e velem, vagy tényleg kívánt és élvezte. Mindenesetre benne van, hogy ő erre fizetségként is tekintett. Ezután még egy ideig beszéltünk, de teljesen megszakadt a kapcsolat :)
2021. szept. 11. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:
32%
*szexszel
2021. szept. 11. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!