Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordulhat olyan hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat olyan hogy egy szép, formás, álomtestű lány ne nézze a fiú kinézetét?

Figyelt kérdés

Szertintem gyönyörű lány, meg minden fiú ezt mondaná rá az tuti.

Én viszont nem nézek ki jól, főleg a testalkatom mert nagyon vékony.

De sok dologból úgy érzem tetszem neki, szemezünk, mosolygunk egymásra, figyel mindig amit mondok, nevet.

Lehet hogy egy szép lány ne nézze annyira a külsőt? Kb bármelyik fiút megkaphatná.

2021. nov. 4. 07:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nekem a tapasztalatom, hogy a lány a saját tapasztalatából indul ki. Ha mondjuk már volt olyan sráccal együtt, aki hasonló hozzád testileg és szerette ezt a kapcsolatot, akkor jó élménye van. Ha csak nagytestű srácokkal van jó élménye, akkor azokra fog jobban bukni. Ha pedig semmi tapasztalata, de mondjuk TikTokon csak izmos srácokat lát és ők jönnek be nekik a képernyőn, akkor elsőnek olyat akar majd
2021. nov. 4. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!