Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal, 20 körüli lányokat még nem érdeklik extrémebb játékok? Vagy előfordul azért köztük is, aki kipróbálná magát domináns szerepben? (Csak szexben, azon kívül normális kapcsolatban)
Engem konkrétan egy 17 éves sub lány vezetett be a bdsm világába. Azóta szeretem domináns lenni
21F
#3: És? Ennek mi köze a kérdéshez, miszerint extrémebb dolgok érdekelhetik-e a fiatalokat?
Az meg végképp hülyeség, hogy korábban 'jelentkezne'. És amúgy miért számít, hogy gyakoribb? Semmi köze ennek ahhoz, hogy milyen korú lányról van szó.
Ha másra vagy kíváncsi, nem ártott volna normálisabban megfogalmazni a kérdésed..
Két kérdés volt, de te úgy csinálsz, mintha csak a domináns nők érdekelnének, csak akkor nem tudom miért nem kifejezetten így tetted fel a kérdést..
Nyilván nem ugyanaza dom sub szerep, de ezt senki sem mondta.. Az volt a lényeg, hogy lehet egy fiatal lány is domináns. Pont. Ez a kérdésedre a válasz.
Ha akkor szakértő vagy, hogy tudod pontosan mikor jelenik meg a domináns hajlam, akkor minek teszel fel ilyen hülye kérdéseket gyk-n?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!