Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakran előfordul hogy többnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran előfordul hogy többnek mondják, mint amekkora?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, élőben tegnap láttam először a páromat. Elég jó szemmértékem van szerintem és egyből lejött, hogy többnek mondja, mint amekkora. Szerintem úgy egy 4 centivel mondhatott nagyobbat. Félreértés ne essék, nagyon tetszik így is, semmi problémám vele. Pusztán kíváncsi lettem, hogy ez ilyen univerzális dolog-e hogy a férfiak többet mondanak, mint amekkora vagy esetleg szégyelli?

2021. nov. 14. 22:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%

mindig bevallom mekkora mert úgyis kiderül

nem univerzális

2021. nov. 14. 22:29
 2/29 anonim ***** válasza:
96%

Az én páromat is megkerdeztem, hogy szerinte mekkora. Mondja 15? Mondom elmész a f$zra b$&meg, 18!!!

És valóban 18

2021. nov. 14. 22:30
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal cikibb, ha kiderül hogy kisebb mint amit mondtak, mintha egy tök átlag méretet venne elő a gatyából:D én lehet elgondolkodnék ilyen pasin, mert 1) nem semzeretem ha valaki hazudik, nem jó jel mert másban is fog 2) önbizalomhiányos/komplexusos pasival se akarok lenni, Zzal is csak a probléma van

Ha a farka legalább 12cm, akkor nem érdekel, de akkor se hazudozzon nekem...

2021. nov. 14. 22:30
 4/29 A kérdező kommentje:
Lehet azt hitte, hogy szűzként nem mondom meg. Akkor valószínűleg szégyelli valamiért. Szerintem nem pici, pont jó. Párszor rá is kérdezett, hogy tuti elég-e. Nem mertem szóba hozni és elrontani a dolgot.
2021. nov. 14. 22:34
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos most egész végig ez lesz szerencsétlen fejébe. Hogy elég e a mérete.
2021. nov. 14. 22:36
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak úgy férfiak közül hogy egy lány sem járkál mérőszalaggal így ez marad annyi amennyit mondott közbe meg.. szerencsére nekem sosem kellett ilyenekkel foglalkozzak de ez a méret kérdés hatalmas problémát okoz testileg lelkileg férfitársaim körében
2021. nov. 14. 22:36
 7/29 anonim ***** válasza:
69%
Én nem mérem. Ha kérdeznék se tudnám megmondani. Szerencsére abból a korszakbol már kinöttem hogy azt méregessem
2021. nov. 14. 22:37
 8/29 A kérdező kommentje:
Pedig én örömmel szoptam a farkát. Nekem tetszett. Inkább nem fogom felhozni ezt szerintem. Vajon jobb neki, ha úgy teszek, mintha nem tudnék erről és sokat dicsérem?
2021. nov. 14. 22:39
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
gen, általában nagoybbat mondanak. De nem mindig direkt, eleve rosszul mérik sokan. Egyszerűen az egója a férfiak többségénak nagyn felfele kerekít eleve :D
2021. nov. 14. 22:39
 10/29 anonim ***** válasza:
95%
Sokan hazudnak, a nők meg az elhitt hazugság miatt mondanak irreális számokat. Az átlag 13 cm, eközben ők 15-16-bak hiszik az átlagosat. 15 cm pl már átlag feletti méret és kevesebb férfinak van ekkora is, mint amennyien eloadjak, hogy nekik 17-18. Lófaşzt. Jó, ha kb 2-3%-nak akkora, ami nagyságrendileg 100 ezer férfit jelent. Durván 5 millió férfiból 100 ezernek van 17 vagy afeletti mérete itthon.
2021. nov. 14. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!