Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran előfordul hogy többnek mondják, mint amekkora?
#11: ezt pont a komplexusos pasik mondják. Fiatal vagy még, nem látsz át ezeken a szövegeken.
Azt azért megjegyezném, hogy hiába nem hozod szóba, hiába dícséred, sose lesz normális a pasi. Az önbizalomhiányt nem lehet így 'gyógyítani sajno, azt csak ő tudja fejben rendezni, ha ráfekszik a témára.
Szerintem csúnya vége lesz ennek a kapcsolatnak, de majd emlékezz erre, hogy szóltak előre
21 éves vagyok
Hát ez elszomorított most. A legrosszabb az egészben, hogy nagyon passzolunk egymáshoz. Azt észrevettem, hogy önbizalomhiányos. Ha jól tudom, akkor az előző barátnője miatt.
#15: Akkor csak nagyon tapasztalatlan. Az eredmény ugyanaz.
Ne érts félre tényleg igaz az, hogy nem a méret a lényeg és sok múlik a technikám, de ha egy pasi ezt bizonygatja neked mielőtt láttad volna a farkát, az azt jelenti hogy 1) önbizalomhiányos 2) kisebb mérete van
A 13 cm tényleg az átlag alatt van, de még teljesen oké lehet, nem ezzel van a gond. Itt a problémát a hazudozásban látom illetve a komolexus miatt sokat fogsz még szívni. 4cm t nem lehet véletlen félremérni:)
Sajnos nekem is volt ilyen exem, nekem jó volt vele a szex, mindig dícsértem is, de soha nem tudott megelégedni magával, nem tudta elhinni hogy elég a farka, majd annyira belelovallta magát abba hogy tuti nem elég, hogy elment aztán megcsalt valakivel a pozitív visszajelzés hajkurászása miatt. Vicc. Persze nem mind ilyen, de kb arra kell számítani, hogy sosem lesz normális, az is lehet hogy féltékenykedni kezd stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!