Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakran előfordul hogy többnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran előfordul hogy többnek mondják, mint amekkora?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, élőben tegnap láttam először a páromat. Elég jó szemmértékem van szerintem és egyből lejött, hogy többnek mondja, mint amekkora. Szerintem úgy egy 4 centivel mondhatott nagyobbat. Félreértés ne essék, nagyon tetszik így is, semmi problémám vele. Pusztán kíváncsi lettem, hogy ez ilyen univerzális dolog-e hogy a férfiak többet mondanak, mint amekkora vagy esetleg szégyelli?

2021. nov. 14. 22:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igazából furcsálltam is hogy hazudott, mert ő kimondottan azt mondogatta, hogy a lényeg nem a méret, hanem hogy tudja az illető használni.
2021. nov. 14. 22:42
 12/29 anonim ***** válasza:
Cicus, korod?
2021. nov. 14. 22:47
 13/29 A kérdező kommentje:
Szerintem neki is olyan 13 lehet. Nem tűnt kicsinek, nem azért gondolkodtam el ezen, hanem mert konkrétan tudom, hogy milyen hosszú a tenyerem és feltűnt, hogy valószínűleg nem akkora, mint amekkorát mondott. Nem is értem, tényleg nincs bajom vele. Szép ápolt és kemény mint a kő.
2021. nov. 14. 22:52
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

#11: ezt pont a komplexusos pasik mondják. Fiatal vagy még, nem látsz át ezeken a szövegeken.

Azt azért megjegyezném, hogy hiába nem hozod szóba, hiába dícséred, sose lesz normális a pasi. Az önbizalomhiányt nem lehet így 'gyógyítani sajno, azt csak ő tudja fejben rendezni, ha ráfekszik a témára.

Szerintem csúnya vége lesz ennek a kapcsolatnak, de majd emlékezz erre, hogy szóltak előre

15/29 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok

16/29 A kérdező kommentje:

Hát ez elszomorított most. A legrosszabb az egészben, hogy nagyon passzolunk egymáshoz. Azt észrevettem, hogy önbizalomhiányos. Ha jól tudom, akkor az előző barátnője miatt.

2021. nov. 14. 22:59
 17/29 anonim ***** válasza:
43%
Valaholl megértem a srácot hogy önbizalomhiányos, nekem a 15 cm (tényleg annyi) farkamra mondta nem is 1 csaj hogy neki nem elég.
2021. nov. 14. 23:01
 18/29 anonim ***** válasza:
93%

#15: Akkor csak nagyon tapasztalatlan. Az eredmény ugyanaz.

Ne érts félre tényleg igaz az, hogy nem a méret a lényeg és sok múlik a technikám, de ha egy pasi ezt bizonygatja neked mielőtt láttad volna a farkát, az azt jelenti hogy 1) önbizalomhiányos 2) kisebb mérete van

A 13 cm tényleg az átlag alatt van, de még teljesen oké lehet, nem ezzel van a gond. Itt a problémát a hazudozásban látom illetve a komolexus miatt sokat fogsz még szívni. 4cm t nem lehet véletlen félremérni:)

Sajnos nekem is volt ilyen exem, nekem jó volt vele a szex, mindig dícsértem is, de soha nem tudott megelégedni magával, nem tudta elhinni hogy elég a farka, majd annyira belelovallta magát abba hogy tuti nem elég, hogy elment aztán megcsalt valakivel a pozitív visszajelzés hajkurászása miatt. Vicc. Persze nem mind ilyen, de kb arra kell számítani, hogy sosem lesz normális, az is lehet hogy féltékenykedni kezd stb.

2021. nov. 14. 23:02
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
13 centi az átlagos, másodjára mondom.
2021. nov. 14. 23:04
 20/29 A kérdező kommentje:
Én annyit tudok, hogy az előző lány nagyon csúnyán dobta meg szórakozott vele. Egyébként ő ilyen furcsán önbizalomhiányos. Van amiben eszméletlen magabiztos, sőt a legtöbb dologban, de amikor szóba jön a külseje, akkor előjön, hogy hát ő annyira nem helyes, nem olyan fitt, nem kellene inkább nekem egy helyesebb férfi?
2021. nov. 14. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!