Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha azért nem szexelek a férjemmel mert nem érzem magam kielégítőnek?
Igazából azt mondják szép nő vagyok, bár igazából inkább tini lánynak nézek ki. Alakom is jó, meg a fenekem is.. De a melleim annyira botrányosan kicsik, hogy emiatt úgy érzem hogy nem vagyok elég a szexben.vagyis hogy ez úgyis kevés akármit csinálok,mellem nincsen amit beletegyek a szexbe. Ezért nem is kívánom.. Hetente egyszer együtt vagyunk, de férjemnek kevés és mindig felhozza, hogy emiatt el is válhatna.
Ti mit gondoltok?

Azért nem vagy kielégitő neki mert nem sexelesz vele.
Probálj vele sexelni és hipp-hopp kifog elégülni.
Kicsi cicid és? Nyilván ha a nagymellű lányok izgatnák akkor egy nagy mellű lányt vett volna feleségül.
Vagy felhozná hogy csináltasdmeg...de ő inkább sexelne veled. Amit te nem akarsz. Keresel valami népszerű nyűgöt és arra fogod,pedig nem az a te bajod hogy kicsi a cicid. És a férjednek sem...különben eleve nem vesze feleségűl vagy már dobbantott volna.

Ha hiszed ha nem engem ku-rvára nem zavar,hogy a feleségem lapos mint az alföld.
75A alatt van neki.
Igy tetszik,így szeretem,így vettemel.
A férjed nem a melleid hiánya miatt fog félre ku-rni hanem mert otthon semmit sem kap. Azt sem amit a házasságotok elején. Ami elég volt neki ahoz hogy elvegyen.
Úgysem teszedmeg de azért javaslom. Kérdezd meg a férjed,hogy tetszel e neki,és a melleidről mi a véleménye?
Egyelőre még csak egy lyuk sem vagy. Mert abba mindig lehet dugni...

Akiknek ennyi egy házasság,azokkal ugysincs mit kezdeni.
Mindketten kb egy szinten vagytok.
Jóejt!

Drágám. Ennél cikibb márcsak az észjárásod.
Alapszabály:ha egy férfi a nagymellü lányokat szereti akkor SOHA nemfog kismellü lánnyal mégcsak ismerkedni sem. Nem hogy feleségül venni.
Tehát vagy nem zavarja,hogy kicsi a cicid vagy nem is érdekli vagy akár még szereti is. Vagyis szeretné ha megkapná....
Növessz agyat mert így tényleg elfoghagyni és megis fogod érdemelni.

Idejön valaki, akinek tök egyértelműen lelki problémája van, erre a válaszolók nagy része leba***a mint egy nemistudommit.
Kapjatok már a fejetekhez!
Hogy lehet ilyeneket írni valakinek, aki tanácsot kér?
Hogy a 41-est idézzem: olyan taplók itt egyesek, hogy én érzem kínosan magam!
(neki egyébként tök igaza van, meg mindenki másnak is, aki szerint nem a mellek méretével, hanem az önértékeléssel van a baj, de a stílus, emberek!)

A férjed sexelni akar veled vagy a melleidet akarja?
A leírásból annyira nem derülki.
De gondolom inkább sexelne. Ha nagyobb melleket szeretne akkor szólna,vagy keresne egy nagymellű szeretőt.
Nos mivel nem momdja,hogy: kicsi a cicid nagyobbitasdmeg (mondja?). Gondolom hogy sexelne veled,hogy kielégitsd ami sikerülne ha sexelnél vele.
Szerintem az a gondja, hogy nem sexeltek nem pedig az hogy kicsi melled. Még egy kismellű lánnyal is sokkal sokkal jobb sex mint,ha nincs sex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!