Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha azért nem szexelek a férjemmel mert nem érzem magam kielégítőnek?
Igazából azt mondják szép nő vagyok, bár igazából inkább tini lánynak nézek ki. Alakom is jó, meg a fenekem is.. De a melleim annyira botrányosan kicsik, hogy emiatt úgy érzem hogy nem vagyok elég a szexben.vagyis hogy ez úgyis kevés akármit csinálok,mellem nincsen amit beletegyek a szexbe. Ezért nem is kívánom.. Hetente egyszer együtt vagyunk, de férjemnek kevés és mindig felhozza, hogy emiatt el is válhatna.
Ti mit gondoltok?
Jézusom...
Súlyosabb mint hittem....
Te nem vagy komplett ezekkel a kommentekkel.
Ha azért nem éreznéd magad kívánatosnak mert meghíztál, az még érthető lenne. De a melleid biztos nem a házasságkötésetek óta mentek össze.
Figyelj ide nem minden a Bomba alak nem dísznek ő a Férjed mert el fogadott és szeret téged
Ha nőies vagy és árad belőled az erotika minden porcikádból akkor nem számít ,hogy kicsi a melled vagy nagy
Nekem volt olyan partnerem akiért odáig voltam úgy nézet ki de nem tudott semmit nem bírta és az orál se ment neki mindent én csináltam és nem volt olyan jó
És volt olyan aki nem tetszett annyira csak futó kaland volt de a nőből árat az erotika minden porcikája izgatott
Szerintem ne görcsölj rajta annyit csak élvezd add át magad a vágyaknak és az jusson eszedbe ,hogy ha nem lennél jó el se vett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!