Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40+ osan már nem fogok kelleni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ osan már nem fogok kelleni senkinek? Nincs már feszes testem, de azért még én is szeretnék boldog lenni.

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 05:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igen, ezt tettem. Csak h, pont ilyeneknek vannak elvárásaik... Még ha egy adonisz testű, arany farkú mondja, de egy ilyen...Ezek a beszólogatások viszont, akarat ide v oda, épűlnek azért a tudatba, aztán egy jólszituált, kis rosszcsont pasinál már nem merek kezdeményezni, nah m, ha egy ilyen fostalicskának sem kellek akkor h, is kattanhatnék egy fincsi pasira :)
2021. nov. 1. 10:06
 22/23 anonim ***** válasza:
70%

Távolról kezdem: van egy szám egy guatemalai fickó adja elő és a rövid lényege az hogy a negyedik X-en túl lévő nőről szól, és elmondja hogy bár a teste nyilván nem olyan mint egy tinié, viszont engedi hogy felfedezd megismerd a testét, tudja hogy mit kedvel és mit nem és nem a rövidtávú élvezeteket hajtja. Most negyvenen felül is voltam negyvenes hölggyel, de huszonévesen is és valahogy nagyon biztonságban éreztem magam velük, sosem tapasztaltam hogy másnak kellene mutatnom magam mint amilyen vagyok, sőt mivel intelligens negyvenesek voltak tisztában voltak vele hogy az első együttlét elképzelhető hogy nem lesz a leg csúcsabb, sőt gyakran előtte is utána is beszéltünk róla hogy ki mit és hogy szeretne hiszen nem tabu és nem gondolatolvasó az ember..

Kérdező, mennyivel vagy negyven plusszos?

2021. nov. 1. 16:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Ismerkedjünk:). (F39)
2021. nov. 1. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!