Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ osan már nem fogok kelleni senkinek? Nincs már feszes testem, de azért még én is szeretnék boldog lenni.
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 05:42
11/23 anonim válasza:
Nem reménytelen a dolog. Benned lennék.
12/23 anonim válasza:
el kell fogadni nektek NŐKNEK is,hogy az idő az mindenki felett eljár .kár ezen kattogni én sem vagyok már daliás mint voltam van némi pocak már s picit a haj is gyérebb ,de nem érdekel a lényeg,hogy jól érezzem magam a koromnak megfelelően. a zsák a foltját mindig megtalálja csak hagyni kell neki. azért írom le mert az exemnek picit lógtak a mellei én imátzam őket .de mindig ezen nyavajgott sőt ott tartottunk,hogy nem láthattam meztelenül világosba sem ..agyfaszt kaptam tőle a végén. már nem vagyunk együtt rég. az új páromnak még jobban lóg de nem probléma nekem se s neki sem jól meg vagyunk,bár nem ez a kapcsolatunk lényege
13/23 anonim válasza:
47 vagyok es nem feszes megis kellek a pasiknak 🙂
Szoval ne aggodj!
14/23 A kérdező kommentje:
Biztos szexi a kisugárzásod
2021. nov. 1. 07:23
15/23 anonim válasza:
és a tiéd miért nem az kérdező? (kisugárzás)
16/23 anonim válasza:
Ilyen ez a popszakma. Előbb vagy utóbb mindenki kiöregszik a piacról. Lejjebb kell adni az igényeket.
18/23 anonim válasza:
Kérdező, a gyakori szerint egy nőnek már 25 felett meszeltek. 🤣Főleg, ha már gyereke is van. Bezzeg a a pasik egyre vonzóbbak lesznek, még 90 évesen is.
19/23 anonim válasza:
Biztos h, kelleni fogsz Valakinek. Azt vettem észre h, különösen magasak a férfi igények. Talizgatok. 34 éves vagyok, nem vagyok bomba, remélem, annyira szar se, végtelen egyszerű lelkületű vagyok, nincsennek olyan megugorhatatlan elvárásaim. Nah de 2 csemetém igen. Megkaptam már egy undorító, proli, izzad vizilótól h, szívesen megdug, m egy anyuka csak erre való többre már nem, de még ezt is vegyem megtiszteltetésnek. Agyam kitépem az ilyenektől. Nem nézek ki szarúl, de ilyenek rombolják a kis lelkivilágom. De lehet találni normális pasikat is :)
20/23 anonim válasza:
Utolsó, mindig azt nézd, hogy ki mondja. 😀Nem kell adni az ilyen véglények véleményére. Nemes egyszerűséggel el kell az ilyet hajtani a pcsába. Oda való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!