Hogy kezdjek neki az fitnesszhez? Nem akarok tulsagosan kigyurt lenni, de feszes tonosus testet szeretnek.23/N
Jelenleg nincs rajtam semmi izom.
4-5 honapja szoktam le a cigirol, hiztam is 4-5 kilot.
160 cm
55 kg (haj)
Attól nem kell tartanod hogy kigyúrt leszel, azért piszkosul meg kell dolgozni.
Az első megírta mit kell tenned, ennél profibb útmutatót itt neked senki sem fog adni, mint ez a könyv.
Jahj, gondoltam, hogy nem leszek nagyon izmos kemeny munka nelkul... de nem is akarok, csak annyit, hogy ami az alap anyagcseremet kicsit megdobna, hogy ne zsirosodjak el konnyeden, mert most kb. rohadt alacsony lehet.
A tobbieknek koszonom, megnezem az ajanlott irodalmat!
Egy nő sosem lesz koksz nélkül túl izmos, szóval ettől ne tarts. Eleve 1/25 anyni tesztoszteront termelsz, mint egy férfi és még nekünk sem könnyű izmosodni. Naturálban egy férfi sem túl izmos, egy nő meg semennyire. Hány túl kigyúrt nőt látsz termekben vagy utcán?
A sárga kapszulát tényleg olvasd el. Izmosodáshoz tömegnövelő étrend kellene és kemény súlyzós edzés. Majd ha van elég izom, akkor jöhetne egy szálkásítás. Ilyenkor is marad a súlyzós edzés, nem veszünk vissza (ha lehet) a súlyokból sem. Csak az étrend változik (szálkásító diéta) és megy mellé heti minimum 3,-4, 40-60 perces aerob edzés is. Így lesz jó a forma.
Ha most sok a zsír rajtad, akkor kezdheted éppen szálkásító diétával is. Leadod a nagyja zsírt, és utána mehet egy lassú, moderált tömegnövelés.
Még a férfiak is, kb 10-szer annyi tezstoszteronszinttel, mint a tiéd csak kőkemény, tervezett étrenddel és jó edzéstervvel a zsebükben tudnak 'túlságosan kigyúrtak' lenni.
Szerinted majd te megemelsz 40 kilót és 'véletlen' kinőnek az izmaid? :D
Emiatt ne aggódj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!