Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ osan már nem fogok kelleni senkinek? Nincs már feszes testem, de azért még én is szeretnék boldog lenni.
Küldesz képet? (Arc nélkül, ruhában.)
F/29
Nem ismerkedem, van barátnőm, csak leírnám, hogy amúgy kellenél-e. :)
Persze csak ha nő vagy. :D
A feszes test női probléma szokott lenni.
Szokták mondani, hogy a nyári forma télen készül. Ha most elkezdesz edzeni, jövő nyárra olyan alakod lehet, hogy utánad fognak fordulni a férfiak. Ehhez komolyan kell venni az edzést, étkezést és a pihenést is.
Ráadásul egyre többször látjuk, hogy huszonéves srácok negyvenes csajokra vadásznak. Ha kipattintod magad, nem fogod tudni levakarni magadról őket.
Nyugi, vannak korban jobban hozzád illő negyven-ötvenesek is. Társaságba kell járni, ahol hasonló érdeklődésűek vannak.
Neked van baj a felfogásoddal, mert egy férfinak miért nem lehet feszes a teste???
De az eszedért nem fognak szeretni az biztos.
Boldog = megdugott?
Ha az egyetlen előnyöd a tested, ne csodàlkozz...
AZért én kiváncsi vagyok hogy te mit nevezel nem feszesnek.
Mert a nők ennek is nagyon mellé tudnak lőni.
Arc nélkül is meg nézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!