Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ocsmány kisajkaim vannak, sosem lesz esélyem egy rendes párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok, eddig 2 párkapcsolatom volt, mindegyik évekkel ezelőtt.
Az első páromnak sem tetszett, ahogy kinézek ott lent, de a második konkrétan emiatt dobott ki.
Azóta a szex gondolatától is rosszul érzem magam, annyira gyűlölöm azt, azt amilyen vagyok. Intimplasztikára sajnos nincs pénzem...
2021. okt. 31. 12:11
41/45 anonim válasza:
Lehet, hogy igazad van, de ha valami segíthet a komplexuson, az mindenképpen előnyösebb, mint egy műtét. A kilógó kisajkak egyáltalában nem ritkák, a miattuk érzett irracionális szorongás viszont szinte általános. A legtöbb nő le tudja gyűrni magában a félelmét, és nem is találkozik olyan érzéketlen, műveletlen és durva lelkű pasival, aki megalázná emiatt, így az aggodalma elillan. Aki nem ilyen kiegyensúlyozott természet, azt akár egy rossz tapasztalat is a mélybe taszítja. Segítsünk nekik kijönni!
42/45 anonim válasza:
Nem vagyok a plasztikai sebészet híve.
Pedig megtehetem.
Nem vagyok ágrólszakadt.
Nem vagyok híve a műnek inkább a természetes dolgokat és dolgoknak.
43/45 anonim válasza:
orvos látott mar kedves kérdező?
44/45 anonim válasza:
Miért kéne neki orvos? Nem beteg, nincs rendellenessége, és nem elmebeteg. Ha arra gondolsz, hogy pszichológushoz kéne fordulnia, azok nem orvosok, hanem bölcsészek... A pszichiáter az orvos, elmebetegekkel foglalkozik. A kérdezőnek szerintem még csak pszichológusra sincs szüksége, csak egy normális, szerető férfira.
45/45 anonim válasza:
Hogyha az én barátnőm lenne akkor igen nagyon segítenék!
Még anyagilag is jobban támogatnám!
Férfi létemre nem értem, hogy az exei ilyen alpári és bunkó férfiak voltak!
Így az interneten keresztül ez a téma és beszélgetés csak egy víz csobbanás és csobbantás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!