Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 év közötti pasik/ férfiak ez mennyire jellemző?
(Nem kezelem homogén masszának a fent említett csoportot)
Mennyire jellemző az, hogy ennyi idősen nem akartok szexelni?
23 éves lány vagyok. Nem vagyok nádszál vékony, nem vagyok kövér kicsit husis, de mindenki szerint a "nőies" kategória vagyok. Van egy 28 éves párom, akivel 3 éve vagyunk együtt. Nincs köztünk szex, sokszor akkor sem ha igen érthető módon kezdeményezek. Ő magától naaaaagyon ritkán kezdeményez. Azt mondja, hogy ő nem annyira kívánja, mint én. Egy hónapja nem volt köztünk semmi, pedig együtt élünk... Valóban van olyan férfi rajta kívül, akinek ennyire kicsi a libidója? :(
Az értelmes válaszokat nagyon köszönöm.
/Képet nem küldök magamról. Mással nem akarok lefeküdni, az ilyen jellegű üzeneteket engedjük el./
Ha egy férfi nem szexel akkor
Nincs nője vagy
A nőt megcsalva mással szexel vagy
Testi problémák vannak ami miatt nem erektál vagy
Valami nagyobb baja van a testeddel ami miatt nem kíván vagy
Valami baja van a kapcsolatban veled, ami miatt nem akar veled élvezkedni.
Több megoldást nem ismerek.
35 éves exem is ilyen volt, majd belepusztultam.
Nem tudom mennyire lehet gyakori, szerintem ritkább, hogy egy ilyen fiatal pasi ne kívánja a szexet. Ha a kapcsolat elején más volt, akkor itt valami pszichés dolog lehet. Nem tudtatok beszélni róla?
Mindig ilyen volt kb.
Nem, nem híztam bálnává.
Vannak problémák a kapcsolatban, de sok emiatt a felgyülemlett stressz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!