Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a 30-as és 40-es férfiak körében a szőrtelenítés? Melyik testrészeken? Elvárás?
Én a hónaljamat szőrtelenítem. A farkamat pedig "borostásra" szoktam nyírni, mert ott hülyén néz ki ha tök csupasz szerintem. Máshol nem szőrtelenítek.
33/f
A többség szőrtelenít, de nem mindenhol.
Jellemzően a hónalj, a farok és a zacsi. Olyan nincs, hogy elvárás (az emberek ne elsősorban elvárások miatt, hanem maguk és a párjuk miatt tegyék, nem elvárások miatt), de pl a szexnél mindenképp előny.
A pasijaim többsége ebből a korosztályból került ki eddig, és egy kivételével nem találkoztam olyannal, aki ne szőrtelenítette volna a farkát és a golyóit.
Szerencsére. A fene se akar szőrt nyalogatni.
Az igényes férfi ott, meg a hónalján szőrtelenítsen, a többi nem számít. (Ha nem dzsungel)
Voltam olyan pasival, aki szőrös volt, de intim részén csupasz. Annyira röhejesen nézett ki, h akaratom ellenére elnevettem magam.
Nem meglepő módon, elmaradt az együttlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!