Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ocsmány kisajkaim vannak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ocsmány kisajkaim vannak, sosem lesz esélyem egy rendes párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, eddig 2 párkapcsolatom volt, mindegyik évekkel ezelőtt.

Az első páromnak sem tetszett, ahogy kinézek ott lent, de a második konkrétan emiatt dobott ki.

Azóta a szex gondolatától is rosszul érzem magam, annyira gyűlölöm azt, azt amilyen vagyok. Intimplasztikára sajnos nincs pénzem...

2021. okt. 31. 12:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Évtizedekig vártam, hogy összejöjjek egy olyan nővel, akinél "kilóg a macska nyelve". Jó pár éve sikerült, ám nem ezért szeretem, hanem mert egy ragaszkodó, édes nő, de a nuniját nagyon élvezem, állandóan a kisajkaival játszom, szopogatom, cirógatom, meg minden. Több év után mesélte el, hogy máig is úgy gondolja, hogy csúnya, és hogy korábban arról ábrándozott, hogy megoperáltatja.

Egy ideje már nézegethetem, és bármit enged, szerintem még egy pár év, és elhiszi, hogy szép. Fotóztam, és volt, amire azt mondta, hogy nem olyan visszataszító... :)

2021. okt. 31. 15:25
 22/45 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező nő!

A nuni az szép!

Hogyha ismerkedni akarsz akkor megtalálsz a Normafa alatt!

Kedvelem a futást. Sokan futunk ott csak idegenek és azután megyünk egy kiváló minőségű kávéra!

Most láttam, hogy a bunkók mínusz pontokat adnak.

Ezek a az egyének és lények nem érdekelnek!

A 8 + vagyok.

Sok sikert kívánok Te néked!

2021. okt. 31. 15:55
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
Mi az pár százezer forint semmi, picasa összeg. Ha ez lenne a parom vágya én kifizetném.
2021. okt. 31. 15:56
 24/45 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem bőven lehetőséged rád írnák de nem lenne értelme én nem jönnék be neked azért sok sikert
2021. okt. 31. 17:11
 25/45 A kérdező kommentje:

Rengetegen írtatok, hogy küldjek képet. Magamról nem szeretnék, de ha itt megnézitek a 13-as, illetve a 14-est, attól még egy kicsit rosszabb nekem.

[link]

2021. okt. 31. 18:08
 26/45 anonim ***** válasza:
74%
Nos, szerintem ez nagyon izgató - legalábbis nekem.
2021. okt. 31. 18:10
 27/45 anonim ***** válasza:
54%

Kedves kérdező nő!

Ez igen nagyon izgalmas és izgató!

Ezért nem kell szomorúnak lenned!

Megnéztem a fényképeket.

Én értelek, bár csak de, ez nem katasztrófa!

Komolyan mondom!

Sok sikert kívánok Te néked!

2021. okt. 31. 18:21
 28/45 anonim ***** válasza:
85%
Ugyan én nő vagyok, úgyhogy fogalmam sincs, mennyire releváns a véleményem, de a belinkelt oldalt elnézegetve felháborítónak tartom, hogy egészséges (és erotikus) női nemiszervekből csonkítással babapuncit csinálnak. (Már amennyiben ezt esztétikai céllal teszik.)
2021. okt. 31. 20:07
 29/45 anonim ***** válasza:
Az az ember mind hülye aki a nemi szervet csonkítsa!
2021. nov. 1. 20:37
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Miközben mindazokkal mélyen egyetértek, akik szerint a kilógó kisajkak igenis izgatóak, érdekesek, és remek játékszerek, valamint azokkal is, akik elleneznek mindenféle csonkítást, márcsak azért is, mert a kisajkak fodros pereme érzékeny szokott lenni, mégis igazat kell hogy adjak a #9-es válaszolónak is, mert akinek bekattan az hogy neki testi hibája van, azt nehéz meggyőzni az ellenkezőjéről, olykor tragikus következményekkel is járhat egy ilyen komplexus. Kérdező, te pszichológiát is kellett hogy hallgass, tudod, miről beszélek.

Ha indokolt, a TB finanszíroz is egy ilyen beavatkozást, de hogy mi dönti el, hogy indokolt-e, azt nem tudom.

Szóval én azt javasolnám, hogy erősítsd meg a lelkedet, ismerkedj, barátkozz, és bízz benne, hogy az értelmes férfiak között elvétve van csak olyan, aki ennyire érzéketlen. Mondd magadnak, hogy azt a két taplót már kifogtad.

(Remélem, nem matek szakos vagy, nem húzod az orromra, hogy mik a független események.)

2021. nov. 1. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!