Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen ÉRDEKES ez a lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ÉRDEKES ez a lány?

Figyelt kérdés

Adott egy huszonéves hölgy, aki első ránézésre egy gátlástalan szexi dög... Vagyis csak annak mutatja magát, ugyanis a viselkedése eléggé ellentétes ezzel. Félénk, zavarban van (főleg férfiak közelében), de próbálja játszani az érett nőt...

Az látszik, hogy nagyon ki van éhezve a szexre, de mégsem enged magához közel egy férfit sem. Néha próbálok vele én is szóba elegyedni, de nem könnyű, mert ilyenkor megilyed és próbálja rövidre zárni... én pedig nem erőltetem.

Erős a gyanúm, hogy még teljesen szűz.

Szóval egy kész ellentét a csaj, kívülről egy érett nő, belülről egy kislány.

Mi lehet itt a háttérben szerintetek?

Találkoztatok már hasonló nővel?

2021. okt. 31. 10:09
 1/4 Lazy Lover ***** válasza:
70%
Rengeteg ilyet ismerek hangoztatja ő ekkora ribi akkora ribi az ágyban meg egy 0 az ilyet messziről kerüld el
2021. okt. 31. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Fordítva is vannak: nagy erkörcscsőszök és közben meg hihetetlen ribizlik.

Mindenkinek leesik amúgy, tudja mindenki, milyen ember ez, hiszen nyilvánvalóan látszik az életvitelén. De ő nem veszik észre ezt és tovább prédikál vizet és a legrészegebb ocsmány. Játsza tovább az "erkölcsileg fertő" szöveges kétszínűt... nemveszi észre, hogy lerí róla a cselekedeteiből, mindenki látja, tudja, hogy valójában ő a fertő.

Mind a két oldalra van példa. De vannak kiugróak...

2021. okt. 31. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Pont ilyen vagyok es nem konnyu igy elni. Egyszerre erzem magamban a szexualis erot, vagyat, kozben meg a bizonytalansagot is.
2021. okt. 31. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
88%

megijed - j-vel

Nincs ebben semmi különös szerintem. Csak lehet, hogy a jó fellépését téveszted össze azzal, hogy pasit akar, végül mégsem. Lehet, mást akarna, csak téged nem.

2021. nov. 1. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!