Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ÉRDEKES ez a lány?
Adott egy huszonéves hölgy, aki első ránézésre egy gátlástalan szexi dög... Vagyis csak annak mutatja magát, ugyanis a viselkedése eléggé ellentétes ezzel. Félénk, zavarban van (főleg férfiak közelében), de próbálja játszani az érett nőt...
Az látszik, hogy nagyon ki van éhezve a szexre, de mégsem enged magához közel egy férfit sem. Néha próbálok vele én is szóba elegyedni, de nem könnyű, mert ilyenkor megilyed és próbálja rövidre zárni... én pedig nem erőltetem.
Erős a gyanúm, hogy még teljesen szűz.
Szóval egy kész ellentét a csaj, kívülről egy érett nő, belülről egy kislány.
Mi lehet itt a háttérben szerintetek?
Találkoztatok már hasonló nővel?
Fordítva is vannak: nagy erkörcscsőszök és közben meg hihetetlen ribizlik.
Mindenkinek leesik amúgy, tudja mindenki, milyen ember ez, hiszen nyilvánvalóan látszik az életvitelén. De ő nem veszik észre ezt és tovább prédikál vizet és a legrészegebb ocsmány. Játsza tovább az "erkölcsileg fertő" szöveges kétszínűt... nemveszi észre, hogy lerí róla a cselekedeteiből, mindenki látja, tudja, hogy valójában ő a fertő.
Mind a két oldalra van példa. De vannak kiugróak...
megijed - j-vel
Nincs ebben semmi különös szerintem. Csak lehet, hogy a jó fellépését téveszted össze azzal, hogy pasit akar, végül mégsem. Lehet, mást akarna, csak téged nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!