Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz fiúnak meddig érdekes egy lány melle?
Nem értem pontosan a kérdést. A legtöbb pasit nagyon érdeklik a mellek. Szex közben is kényeztetik.
A barátod lehet életében elöször fogja látni, tapintani kissé zavarban lesz.
Ez egyénfüggő. Valakit a popsi valakit a cickó érdekel jobban, de olyan is van, hogy pl. a lány keze izgatja fel a legjobban. Nem lehet ezt előre kiszámítani.
Én nagyon cicis vagyok. Eddig több kapcsolatom volt és mindig megőrültem a lányok melleiért, az egész kapcsolat alatt kerestem a lehetőségeket, hogy mikor érinthetem meg, puszilgathatom, szopogathatom. Ez nem egy egyszeri dolog, amit utána meg lehet unni. Ha szereti a cickókat, akkor állandóan fogdosni és szopogatni fogja szex közben, de vannak olyan pasik, akiket teljesen hidegen hagy mert inkább a popsidtól őrülnek meg.
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mi indítja be.
Azért kérdezed ezt, mert neked nem esne jól, ha sokat foglalkozna a cickóddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!