Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt a legérdekesebb tárgy amivel masztiztatok mint análisan mint vaginálisan?
Ram egyszer hugom nyitott be masik esetben anyam amikor lovagoltam a dildon
En altalaban dildoval masztizok de volt fesu es dezodoros uveg is
Egy hus suto lapat nyele.
Nem buktam meg le soha, mindig ovatos vagyok.
ma 10:33
Semmi, mert balek vagy
ma 12:30
Minden nap bal lábbal kelek fel mert az ágy azon oldalán alszom... Semmi összefüggés nincs... Akkor is szánalmasnak tartanám azokat az embereket akik itt hirdetik magukat és/vagy valami alkatrèszüket ha épp most szálltam volna ki Megan Fox ágyából
Az enyém nagyon beteg :D
Középsuliban egy pasi nagyon bejött, és elloptam a pulcsiját a suliban, és otthon azzal hemperegtem, közben csak szaglásztam, aztán teljesen felizgultam, és a punimhoz dörzsöltem és el is élveztem, csupa nedves lettem.. de nem elégültem ki teljesen, úgyhogy a mobilom rezgőre raktam és újra a nuncikámhoz raktam a pulcsiba bugyolált telefont, és úgy masztiztam, még lovagoltam is rajta, jujj nagyon jó volt :D persze tudom szánalmas.. de nagyokat nyögtem, és csodálatos orgazmusom volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!