Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felizgat ha a spermát az arcomra varázsolják és utána lefotozzák. Ez normális?
Figyelt kérdés
Izgat az utána készült kép nagyon,úgy érzem olyankor,hogy megaláztak,megkaptam amit érdemlek.2019. júl. 28. 22:56
1/9 anonim válasza:
Varázsolják?:D Amúgy ez egy szexhirdetes?
2/9 anonim válasza:
Még nem találkoztam ilyennel de biztosan izgató lehet.
3/9 anonim válasza:
Az nem normális hogy csajnak adod ki magad te kamus kis farok.
4/9 A kérdező kommentje:
#1 Kicsit jobban hangzik igy :D. Nem,ez nem hirdetes,van parom.
2019. júl. 28. 22:59
7/9 anonim válasza:
Mindig az a normális amit te annak gondolsz, valakinek az más valakinek pedig nem az, különbözőek vagyunk, nincs sok értelme ezen gondolkodni.
8/9 anonim válasza:
1# Laci vagyok. Szexhirdetés? Mikor lehetne menni.
9/9 anonim válasza:
Nem teljesen átlagos, de nem is abnormális. Egészségre nem ártalmas, jogszabályba nem ütközik, ami a hálószóbában történik meg Önre és a partner(ei)re tartozik nem kell a szomszédnak tudnia róla. Mindenki máshogy éli meg a szexualitását, ami az egyik embernek elfogadható a másiknak nem az. Ne másokra hallgasson, hanem saját magára!
Arra figyeljen, hogy a kép ne kerüljön rossz kezekbe (az Ön készülékével készüljenek a képek), illetve ügyeljen a védekezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!