Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnő szünetet kér akkor utána még lehet
normális kapcsolat?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, 21/24 évesek. A kapcsolatunk az utóbbi időben már nem volt olyan jó mint régen mert a barátnőm úgy érzi hogy nem élte ki magát és mielőtt házasságra adná a fejét, szeretne más fiukkal kicsit szórakozni..legalábbis ezt mondta.
Hosszas beszélgetés után arra jutottunk hogy tarthatnánk egy szünetet ami alatt azt csinálna amit akar vagy a másik alternatíva esetleg hogy beszervezünk neki egy harmadik felet.
Szerintetek ha egyébként nagyon jól megvagyunk, érdemes ilyenekbe gondolkozunk vagy bukta lenne az egész?
szeretne más fiukkal kicsit szórakozni." az ilyennel nem terveznék hosszútávon, komolytalan, éretlen hagyjad had menjen
2019. máj. 4. 17:06
2/9 anonim válasza:
Nem minden esetben de ez csak időhúzás a
2019. máj. 4. 17:08
3/9 anonim válasza:
Igaza van a barátnődnek, szórakozzatok még .
Fiatalok vagytok még inkább gyerekek, ne kössétek magatokat.
2019. máj. 4. 18:06
4/9 anonim válasza:
Kezdhetsz körülnézni a húspiacon, kérdező. Ha valaki szünetet kér, az nem biztos magában, nem biztos az érzéseiben. Az ilyesmi sohasem vezet jóra.
2019. máj. 4. 18:10
5/9 anonim válasza:
És ezt úgy képzeled el, hogy te addig vársz hűségesen, mint a pincsikutya? Legyél már férfi. Inkább szakítsatok. Nem lesz ez jó felmelegítve. Ennyi idősen nyilván nem ez az utolsó kapcsolatod. Engedd el a dolgot.
2019. máj. 4. 18:10
6/9 anonim válasza:
Ez a baj ha szűzzel jössz össze, előbb utóbb mást fszt is kiakar majd próbálni.. Viszont a nem szüzekbe meg ott van az, hogy kitudja hányan próbálták fel őket.. mindesetre dobd ki a picsba, én nemtudnék utána vele lenni, miután szétbszatta magát másokkal
2019. máj. 4. 18:39
7/9 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, csak fordítva. A pasim szeretne felpróbálni néhány puncit (már engedtem is neki) és semmilyen negatív hatása nem volt a kapcsolatunkra. Neki ez csak testiség, de a lányokkal vigyázni kell, mert ott az érzelmesség valahogy jobban belemászik a szexbe. Nőként volt már szexkapcsolatom (amikor szingli voltam), de én is bekavartam az érzelmeket, pedig tudtam, hogy csak testiségről szól a dolog. Szóval egy nőnél nagyobb az esély arra, hogy részéről vmi nem oké a kapcsolatban és ezért vágyik új faszik kipróbálására.
2019. máj. 4. 18:49
8/9 anonim válasza:
mit meg nem adnék, ha a jövendőbeli párom is ilyen idősen ilyen komolyan tervezne.
szerintem nálunk is ez volt, még ha nem is beszéltünk róla a volt párommal. ő még nem akarja elkötelezni magát ennyi idősen.
23/L
2019. máj. 4. 19:03
9/9 anonim válasza:
Te tudnál vele komolyan tervezni, miután más pasikkal "szórakozott"?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!